Neznasam niektore(!) Twilight fanynky,ktore poznaju len supermassive a uz vyhlasuju aka je Muse(bez toho "The" uzasna skupina a pritom ju vobec nepoznaju....
ja ich veľmi zbožňujem a presne suhlasim s @citizenerased .. veľmi su teraz komerční vďaka Twilightu, čo mi nie je až take sympaticke .. ale mam ich rovnako rada aj napriek tomu ..
Ako ta komercia tam uz z casti je...viac sa dostali do povedomia vydanim BHaRu v 2006...cize oni sa nezviditelnili az teraz vdaka Twilightu...ani to nepotrebovali a ani nepotrebuju,lebo boli uz dost slavni vsade....to len tu na Slovensku o nich vela ludi nemalo paru Ja som len rada,ze Muse ziska nejakych tych novych fanusikov,len mam obavy ci to nie su prave ti "rychlokvasenisupermassivovski"...akosi stracam pri nich chut pocuvat Muse aj nadalej(i ked je to v mojom pripade nemozne niezeby som sa chcela odlisit od ostatnych a stoj co stoj pocuvat nieco ine...ale vo vseobecnosti nemusim mainstream,ktory je uz u Muse plne viditelny...ale ze sa aj cudujem....ved Muse je paradna skupina tesme sa na novy album a neriesme veci nezmenitelne ja len tolko k tomu...
je mi ale strasne vtipne, ze teraz ich vsetci zrazu pocuvaju, lebo mali jednu vec v tvajlajte ako keby pred tym uz 10 rokov neexistovali. a ked uz tak, tak su len slaby odvar Radiohead, odporucam!
ja poznam Muse z preddoby srackoveho fenomenu tvajlajt.. a najradsej mam New Born,Hyper Music a Plug In Baby.. a Dudri ma pravdu.. su slabsi od Radiohead
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov