tenis od 6 rokov do teraz ale pasivne uz len, volejbal len tak v skole, plavanie asi tak od 5-6 rokov lyžovanie a board sezonne.. a nvm, čo príde, robím
tak teda... otec neváhal a keď som mala 3 roky, postavil ma na lyže... to mi vydržalo kým som nezistila, že existuje board, teraz už ani neviem ako lyže vyzerajú ... škoda, že zima je taká krátka a slabá... a rekreačne môžem takmer všetky športy, okrem basketbalu, hokeju a futbalu.. neviem prečo
a mávam občas fázy keď chodím celý mesiac každý deň behať, ale teraz v tomto krásnom počasí sa to nedá a behať na jednom mieste v posilke ma nebaví...
kedysi dávno som hrával futbal,teraz momentálne volejbal v škole a cez leto a tancujem ale tie tréningy sú horšie ako futbalové.....a ešte občas bedminton a florball
no a ešte rada hrám vybíjanú a tak 4 roky som chodila na karate ale pustila som to lebo strašne drsné tréningy a nevedela som to skombinovať s baletom ktorý nadovšetko milujem a tak som sa odhlásila
jazdenie na koni,beh,plávanie,atletika,lyžovanie,snowboardovanie,tenis,ping pong,windsurfing,potápanie,hod oštepom,vrh guľou,bicyklovanie,turistika,parašutizmus,bungee jumping,hokej,basketbal,futbal,volejbal,golf,biliard,snooker,box,wretling,kickbox,joga,jazdenie na motorkách,kriket,biatlon,kulturistika,horolezectvo,parkour,konské pólo,vodné pólo,kanoistika,vzpieranie,lukostreľba,jachting,gymnastika,vodné lyžovanie a to je asi všetko
hrám hokej ale pre moje zdravotné problémy už nehrám zápasy za chalanov iba sem-tam niečo za divčatá...ale aj ostatné športy mám rada napr: tenis bedminton, pinkpong, lyžovanie, plávanie, cyklistika, občas si aj futbal zahrám a tak. ..ale nenávidím behanie
Neviem čo všetko sa dá pokladať za šport... Šport je dľa mňa o pohybe telesných "pozostatkov" a teda potom je športovcom každý z nás...Niekto menej, niekto viac... Seba by som zaradil medzi strednú triedu... Behám dlhšie trasy, v podstate každý deň...počasie-nepočasie a pred každým jedlom /ak sú na to podmienky/ si dávam 100 ľah-sedov. Mimo behu podnikám aspoň 1x denne 1,2 hodinovú prechádzku so psami... No ak ide o klasické športy...tak ee!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
teraz hrám: volejbal, ping-pong
a zahrám čokoľvek a veľmi rada mám aj basket a hádzanú
tak teda... otec neváhal a keď som mala 3 roky, postavil ma na lyže... to mi vydržalo kým som nezistila, že existuje board, teraz už ani neviem ako lyže vyzerajú ... škoda, že zima je taká krátka a slabá... a rekreačne môžem takmer všetky športy, okrem basketbalu, hokeju a futbalu.. neviem prečo
a mávam občas fázy keď chodím celý mesiac každý deň behať, ale teraz v tomto krásnom počasí sa to nedá a behať na jednom mieste v posilke ma nebaví...
:
:
:
FLORBAL !
:
:
:
:
zastavam dobrovolny sport a nemam rada telesnu
Chuchvalec