Máte radi šport?...čo robíte preto aby ste mali dobrú postavu?
ako športujete?ja mám rád velmy šport či už futbal,volleyball,bodybuilding alebo thaibox..atd. a vždy sa pri nom odreagujem nie je to len o pohybe ale aj o tom ako sa stravovat aj ked dneska to s tím pohybom vidím dost biedne =P
kedysi som jazdila na koni a behala som. potom sa mi chrbat dojebabral a kona som poslala cez pol slovenska. tedkom tancujem, a malo jem a vobec to nieje preto aby som si udrzala postavu mam v pake moju postavu
hrám futsal, ale teraz keď už sa nedá byť vonku na umelých ihriskách, tak len raz do týždňa v hale. A nikdy som to nerobil kvôli postave, jednoducho mám absťák, keď sa dlhší čas nehýbem
činky, bicykel, beh. Bicykel ale veľmi nie lebo už nie je to čo bývaval a nemám rad prilbu. Beh aktuálne tiež nie lebo sa mi do tej zimy vonku nedarí nájsť klasické hrubé tepláky
Robím pole dance - tanec na tyči, perfektne sa pri tom vytvaruje postava, zlepšuje sa kondícia a flexibilita a čo je pre mňa dôležité nezaťažuje to kolená. Je to zábavné cvičenie do ktorého sa nemusím nútiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov