@stellynortova "I´ve been waiting for you Obi-wan. We meet again at last. The circle is now complete. When I left you I was but a learner, now I am the master!"
@firestorm to ti závidím, že to celé vieš naspameť, ja viem naspameť akurár I am your father. Its not true. This is impossible. Nooooooooooooooooooooooooooooo!!!
@firestorm OK ja neviem ako to presne povedal, ale rozumela som, a či povedal tak alebo onak tak nad tým som sa nezamýšlala. ale ti vieš asi lepšie ako ja (nie asi)
Podla mna je originalny , je vela dielov a nie je to otrapane ako SAW , ma to super hudbu , je to skratka ovela lepsie dielo ako dnesne filmy co sa snazia prezentovat ako kultove.
Nie, séria filmov Star Wars rozhodne nepatrí medzi filmy, ktorým by bolo možné prisúdiť veľkú umeleckú hodnotu. ALE, napriek tomu sa Lucasovi podarilo dá sa povedať, že medzi prvými, vytvoriť kult. SW je jednoducho klasika - človek musí kde-tu pri sledovaní týchto filmov nasadiť trochu nadhľadu a až potom môže hodnotiť. Pre mňa je to neodmysliteľný kus svetovej kinematografie, a teda som fanúšik týchto filmov a občas odkladám k nepodstatnému, hodnotiť tieto filmy z odbornej stránky.
Star Wars filmy 1 2 3 su super a oprávnene kult, ale 4 5 6 ma sklamali, hlavne smrť Obi wan kenobi bolo uplne nanič aj luke je nič moc, ale chodia nové časti Star Wars : The Clone Wars na Super RTL po nemecky a sú celkom dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
A k teme, mam rad star wars
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate...hate leads to suffering. I sense much fear in you"
"Only master of evil Darth!"
A nie nemám rad SW... milujem ich, lebo som a tom vyrastal.
...may the force, be with you!
najlepsi film na svete xD