poznam jednu a aj to netusim ako vyzera lebo je pluciarka a videla som ju len raz ked som bola v nemocnici na urgente a vzala ma k sebe a tu mam rada lebo som nemusela pololezat na lavicke v strasnych bolestiach tak 5 hodin
zvysok netusim kto to je co to je ale dalsi sused ma mileho psika
áno aj nie... vedľa býva stará teta, ktorá sa občas až príliš stará do toho, do čoho jej nič nie je a teraz tam jej vnuk nadstavuje a bude tam bývať, z druhej strany býva mladá rodina so 4 deťmi a s tými vychádzam úplne v pohode, oproti susdia sú tiež v pohode, až na susedin škriekajúci hlas, ktorý ma dosť často budí, ale zase, keď máme otvorené veľké okno alebo sa nám niekde svieti, kde nemá, tak mi volá, aby som išla zvrieť/zhasnúť... a ostatní sa celkom dajú až na jednu šibnutú susedu, rodinku ožranov a dílerov... (ale zase máme o zábavu postarané, každú chvíľu polícia, občas kukláči )
byvam v panelaku , vo vchode je 16 bytov a milujem nasich susedov , vzdy pomozu , pokecaju raz , ked sme boli na dovelenke , nas vytopilo , susedia poriadili a vycistili cely byt , kym sme boli prec a sused stolar nam spravil nove dvere lebo ked ich chceli odomknut tak sa tam daco zaseklo skvely sused je viac ako rodina !
@vast@1 presne tak! keby tie štence aspoň celý deň na tej blbej chodbe nevrieskali, tak by som prežila aj to, že si z vonkajšej chodby urobili predsieň s osobitným kobercom, obrazom, skrinkou, kvetom a rohožkou pod schodami!
Moja suseda si myslela ze ked *ebne polmetrovy kvetimac na dvor do stredu pred jej okna ze zabrani autam chodit a cmudit jej z vyfuku dym do okien Ale...Ale.... Dalsej susedky syn politaj to zobral ako spravny chlap autom do nho krasne nandrbal lvetimac sa rozpadol potom ho smaril vedla na travu a spokojne presiel cez dvor ..a taku peij susedu mi tu mame
bolo celkom zle, lebo sme mali za susedov cigánov no odkedy sme im odkúpili dom, tak sa s nimi dá (pchajú sa do riti) až na to, že chcú stále zlavovať z nájmu lebo sú nezamestnaný
Jedna je strašne pekná, druhá strašne hluchá televízor má pustený tak že my nemusíme mať zapnutý zvuk a vieme čo tam hovoria ale keď si dám ja hlasnejšie hudbu to už počuje !..druhá sa zas do všetkého stará a všetko vidí !! a všetko žaluje...potom tu máme takú rodinku dve decká normálne slušné, dalmatínec a umelecký vzhľad sú strašne zlatí tých mám rada...ešte máme chlapíka takého starého panica, ktorý má asi 45 a v živote čo tu býva u neho nikto nevidel nikoho!! no a potom tu máme jednu piču neukojenú ktorej najprv vadilo to že tu niekto nahlas ehm sexuje potom čo s tým niekto neprestal tak začala pravidelne tri krát denne umývať podlahy ale takým spôsobom že totálne trieska a tak.. no a dnes nám došla 100€ pokuta za to že mi kopla do psa a on ju pokúsal... no a teraz to vidím na dlhúúúúúúúúú vojnu medzi nami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zvysok netusim kto to je co to je ale dalsi sused ma mileho psika
Stale na seba hucia a vrieskaju na plnu hubu tazke ich moc nemusim no nic .......
ale to, čím nás niektorí zahŕňajú, je vcelku zvláštny spôsob prejavov lásky
Našťastie máme mladých susedov takže im nevadí ak u náš ešte o 04:00
ráno hraje hudba na plné pecky..(aj keď povedzme si na rovinu, niekedy by nemuseli vŕtať do steny práve o 06:30) ...
Ale napriek tomu si myslím, že lepších susedov by som nikde nenašla..
a další susedia sú v pohode
Ale tých čo bývajú v dverách oproti by som najradšej zahlušila. Stále len : Urobte to, to, a urobili ste tam to?