Najde sa kde tu nejake dievca, co o mne vravi nepekne veci. Ale celkovo sa so mnou "bavi" cela trieda. Neviem, ci to nie je kvoli tomu, ze som z Anglicka, peniaze alebo co ja viem co..
Keď to beriem všeobecne a bez hlbšieho uváženia, tak áno- nie je tam nikto koho by som vyslovene nemala rada, dokážeme držať pokope ked je treba,je s nimi sranda a stužková bola top
Keby mám tích ľudí popísať každého po jednom tak celé zle
niekedy áno, niekedy nie, mám tam pár ľudí, ktorých zbožňujem, potom je tam pár takých falošných a pár takých, ku ktorým si neviem nájsť cestu, ale v podstate držíme spolu
na výške mám skupinku ľudí, s ktorými si rozumiem a dokážem sa s nimi baviť o hocičom, potom skupinu, s ktorou sa rozprávam, ale omnoho menej a nakoniec skupinu, s ktorou sa skoro vôbec nebavím, akurát zneužívajú moju ochotu a ozvú sa, keď niečo potrebujú
dá sa to...ale byť v triede so 16 babami je niekedy až na nervy čo riešia pre Boha ty si piča a ty si väčšia piča a s tebou sa nebavím a už nie sme BFF...a o týždeň už dobre že nie sú na FB že sú zasnúbené -.-"
mám rada tú srandu na matike apodobných predmetoch... noo neznášam tam niektorých učiteľov a ani niektoré spolužiačky ale s niektorými je zas poriadna sranda a tak že poriadne sa bavím tak s 5 ale my sme povúčšine taká trieda že každý sa baví s každým iba z jednej si robíme furt srandu
My sme skor skupinkovy ako na zakladke ale ovcas sa vieme zabavit aj ako kolektiv ja problem snikym nemam az na par vinimiek (1-2) haha Ja sa bavim s kazdym s jednymi koli zabave ako kamaradi iny mi pomahaju so školou no
Posledný rok základka bavím sa asi s takými 13 ľuďmi z toho tak, že každý deň sa bavíme asi s piatimi. Ale som rada, že idem preč, zmena prostredia, pretože tí ľudia tam sú takí divní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale aj tak mám o väčšine z nich svoj názor už spravený
Najde sa kde tu nejake dievca, co o mne vravi nepekne veci. Ale celkovo sa so mnou "bavi" cela trieda. Neviem, ci to nie je kvoli tomu, ze som z Anglicka, peniaze alebo co ja viem co..
Ale najviac sa bavime ja, Nika a chalani.
ale, myslím že to vyzerá tak, že ju rada mám, nech to tak vydrží ešte rok a pol a potom ďaleko ďaleko od takých ľudí
Keby mám tích ľudí popísať každého po jednom tak celé zle
Riadni páni sú v nej... No až na pičujúceho martina ale aj toho mám rada
aj keď sme každý svojský, aj keď sú trošku skupinky, je úžasné, akí vieme byť súdružní
a sú tam ľudia, ktorých mám strašne rada, ktorí sú jedni z najúžasnejších ľudí, akých som kedy poznala a lepších by som už ani nemohla poznať
z tej triedy mam rada mozno 3 ludi
a inak...nie sme kolektív, sme skupinky
na zš to bolo tak, že som si tam našla najlepších priateľov, ale ostatných som nemusela.
a tu na sš je to tak, že mám rada skoro všetkých (až na nejaké výnimky)