Mám rád spoločnosť zábavu, hluk. Ale len vo veľmi malej miere. Potom musím nejaký čas byť sám so svojimi myšlienkami a v tichu "čerpať energiu". Prípadne si zapnúť hudbu a byť mimo diania sveta.
nieze neznesiem, ale nemam ho velmi rad. vzdy mam pustenu telku/film/hudbu/whatever ako background noise. vyzadujem ho len ked sa musim fakt velmi sustredit.
nevadí mi byť v tichu aj dlhobo (nemyslím absolútnom tichu, svoje ťukanie na klávesnici, posúvanie stoličky a pod. musím počuť, ale proste ina tichu (žiadna hudba, šum, hlas atď.) a práveže si to vychutnávam. hudbu počúvam, len ak mám náladu a hlasným spoločnostiam sa vyhýbam
a som snílek, milujem písať pribehy a rozmýšĺať a filozovať .. a hlavne všetko analyzovať (občas až prílišne) a to sa v hluku nedá...
No, ked som bol maly, brat ma ucil, ze v davnych dobach v japonsku, ked bola noc, tak bolo pocut zvierata v lese a v dzungliach a bolo to prirodzene. Ked bolo zrazu ticho, znamenalo to, ze sa nieco zmenilo, co v teoretickej rovine mohlo znamenat, ze sa priblizuje potajomky nepriatel, z tohoto pohladu je ticho o nebezpecenstve. Ked je vsak ticho normalne, tak hluk oznacuje nebezpecenstvo, cize presne naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ziadne ticho
Keďže u nás doma, na dedine aj v meste je ticho zriedkavé, vždy si ho vychutnávam. Zvlášť keď som v lese, a narúšajú (dopĺňajú) ho len zvuky prírody.
a som snílek, milujem písať pribehy a rozmýšĺať a filozovať .. a hlavne všetko analyzovať (občas až prílišne) a to sa v hluku nedá...