Tvájlájt je plytvanie papierom. Tak. Značná absencia akejkoľvek umeleckej hodnoty, kombinovaná s hromadou Mary-Sue-ovských postáv? rozmýšľam, že tie časti čo som dostala predám....alebo spálim...a ich popol zakopem...niekam veľmi hlboko...
Príde upír do krčmy a pýta si pohár krvi a tak mu čašník načapuje plný pohár. Onedlho príde druhý upír a tiež si vypýta pohár krvi. Neskôr príde tretí upír a pýta si pohár vody. Čašník mu ho teda prinesie. Upír vytiahne použitú vložku a hovorí: dnes si robím čaj!
bože ľudia už sa spamätajte taká anketa je tu snáď už 50x a už vôbec nehovorím o ankete typu " veríte na upírov, aleebo chceli by ste byť upírom.." kto vam má na také debility hlasovať...
Nikdy nikdy nikdy nikdy (a este tisickrat si to vynasobte pre presnejsiu predstavu nepochopim, ako sa mi niekedy take cosi mohlo pacit. Nikdy. Nahovaram si, ze to bolo mojou mladistvou naivitou a povrchnou posadnutostou cimkolvek, co malo ostre tesaky a bielu pokozku. Ale aj tak, dost sa za tento literarny preslap hanbim :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@10 a jj je, lebo keby mala byt uplne cela kniha sfilmovana, kazda jedna cast, film by mal 2 dni (to by museli v kine urobit vela pišpauz)