Prenikanie ludi na opustené a uzavreté mesta vzbudzuje úžasný pocit adrenalínu, podstatou všetkeho však je dostat sa tam, kam sa vačšina ludi nedostane...
mne sa to páči, nie raz som sa už vlúpal do starej tovarne čo 100 rokov nikto nešiel ani okolo, alebo stará opustená škola, z toho su velmi pekne fotky, zaujííímavéééé
Raz som bol o polnoci v starom opustenom bitúnku, všade tma, po stenách boli strašidelné háky, rôzne drôty, v podlahe boli také polmetrové diery....Sranda bola
Keď som bol mladší, som sa s kamošom vsadil a musel som sám ísť v noci do takého rozbitého opusteného domu, som sa skoro posral od strachu ...Ale tiež to bola sranda
Aj by som sa tomuto trochu venoval, lenže nemám s kým, a ani ma už nenapadajú miesta, kam by som išiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pentagon??
na devinskej kobyle, kopci na zapade bratislavy, je opustena raketova zakladna, z ktorej je navye aj vyhlad (za lepsej viditelnosti)na vieden
Raz som bol o polnoci v starom opustenom bitúnku, všade tma, po stenách boli strašidelné háky, rôzne drôty, v podlahe boli také polmetrové diery....Sranda bola
Keď som bol mladší, som sa s kamošom vsadil a musel som sám ísť v noci do takého rozbitého opusteného domu, som sa skoro posral od strachu ...Ale tiež to bola sranda
Aj by som sa tomuto trochu venoval, lenže nemám s kým, a ani ma už nenapadajú miesta, kam by som išiel...
Tak ja uz som toho v Bratislave pobehal dost objektov, niektore uz ani nestoja. Mas nejake tipy, kludne aj v ramci celeho Slovenska?