ked som bola mladsia tesila som sa na nu, vzdy som vyoblievala sibacov viac ako oni mna , mala som v tom pasiu , len som neznasala, ked prisli s tymi "vonavkami", mi to strasne smrdelo ....
no neznasam teda mam ju rada ale neznasam to oblievani sak to nema zmysle a este ked ma 10ludi postriekla smradlavymi vonavkami no fuuuj..esteze posledne 2roky byvam na velku noc u kamosky a kupacom sa smejeme spoza dvery
Pravý význam veľkej noci sa už vytráca a zatieňuje šibačkou, olievačkou a trápnimi zajačikmi z vajcami. Ale na to sa málo myslí, že Veľká Noc je o tom, že Kristus za nás zomrel a vykúpil nás svojou krvou na kríži, aby skrze neho sme všetci mali šancu sa dostať do neba.
jediny moj kupac je foter kery ma obleje poharikom vody a som spokojna ze iny podgurážene individuá za mnou nechodia a nevyžobravaju penaze kerych mam beztak malo aj pre seba nie ete pre takych debilov
strášne je to prekomecionalizované (jejo také zložité slovo napíšem ) ale idea je to pekná taký jeden starý sviatok ja ho mám úprimňe povedané rád lebo si pri ňom užijem veľa srandy a dosť kruto sa s rodinou opijem ale baby ho neznášajú vlastne nechápem prečo vadí až tak tá voda ale tie voňavky naserú aj mňa preto s nimi nestraším
netesim sa nikdy na nu este ked mi to niektori rok vyslo na narodky a cela som smrdela od vonavek alebo my niekto strekol vonavku do huby a este mi matka podala peniaze alebo nejake velkonocne vajce ze mu to mam dat..no ako fakt nechapem
Clovek ma dovod ist navstivit mnozstvo ludi ku ktorym tak casto ndchodi, porozpravat sa, nieco zajest zapit a ist dalej. Je mi uplne jedno, ak by som aj nic nedostal za celu sibacku, ale mna to celkmo bavi. Nepouzivam vonavky iba vodu, sibem len jemne, vsak tym ludom nechcem ublizit. A nejedenkrat boli ti ludia radi, ze ich aspon niekto prisiel pozriet a nezabudlo sa na nich... podla mnozstva sibacou sa dalo urcit, aka je dana baba v spolocnosti oblubena, kto vsetko si na nu spomenie. A to by malo skorej kazdej babe lichotit
A povazujem za dost trapne niekam sa skryvat a vsetkym sa vysmievat. Vsak ty chalani sa na vas mozu uplne vykaslat, myslite ze sme vsetci odkazany od vasich cokoladovych zajacov? Ide iba o tu srandu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
oblievanie je sranda, pokiaľ pri tom ešte nespím
a ako cirkevný sviatok, tak to je každého osobná vec, ako si ho uctí.
predsa je to pre zdravie ništa ??
A povazujem za dost trapne niekam sa skryvat a vsetkym sa vysmievat. Vsak ty chalani sa na vas mozu uplne vykaslat, myslite ze sme vsetci odkazany od vasich cokoladovych zajacov? Ide iba o tu srandu...