@mm47 presne presne niektori su takii nevyrazni nevedia sa ako keby..predat alebo neviem ako to mam nazvat jednoducho taki nezaujimavi.. Co hovoris na andera tekera? D ja mam strach vzdy ked nanho pozriem zabijak
@leiladrumnbass Musis poznat ten rozidel ked je clovek tlsty fas a kedy je sumo. Kedy je to obzerstvo a kedy uz umenie. Obrovsky tlsty chlapik co skace po ludoch v ringu...to je umenie
@mcvpn To je pravda, bam bama som mal tiez celkom rad, bol to vzor. Prave on ma motivoval zacat sa venovat Wrestlingu. Takmer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Rock a Cena su pani.
Eurosport,21:00 every Monday
@mm47 presne presne niektori su takii nevyrazni nevedia sa ako keby..predat alebo neviem ako to mam nazvat jednoducho taki nezaujimavi.. Co hovoris na andera tekera? D ja mam strach vzdy ked nanho pozriem zabijak
sexos
nemusím, ale sú mi sympatickí tí, ktorých som mala rada v WWF wrestlemania na DOSe (Undertaker, Bam Bam Bigelow)
@ goodk yokozuna taky brafcak nemam rada takych vrestlerov moc
@leiladrumnbass je to on, aj v linku to je
@mcvpn To je pravda, bam bama som mal tiez celkom rad, bol to vzor. Prave on ma motivoval zacat sa venovat Wrestlingu. Takmer