ja ho nemam rad...podla mna je to obycajny chalan len zato ze hral v HSM uz je to nwm aky krasawec...a zevraj ho vyhlasili ako najkrajsieho chalana na svte..prdlajs...keby nehral v high school musical a nikto by ho nepoznal seci by ho brali ako obycajneho
to je ten metros s tonou mejkapu? hm...nejak ho nepoznam, osobne sme si este nepotykali ale podla toho co som mala moznost vidiet ked sestra pozerala ten muzikal....vyzera byt chalan bez nazoru....moj nazor...a samozrejme prvy dojem ktory nemusi byt vzdy ten spravny
kks..neviem co vsetky na nom vidia..prvy krat som ho videla v tom filme summerland ci co to bolo a teda nejak ma neohuril a aj cela hsm sa mi zda tak pre deti do 10 rokov !!!...podla mna obycajna pretvarka...fujha..hh
Jedine pozitivum z HSM by plynulo, keby sa spalovanim jeho kopii dalo kurit... a ten chlapec je proste priserny, cudujem sa, ze mi med nepretekal monitorom ked som sa to odhodlala pozriet...
cielovou skupinou tohto filmu su dievcata od 10 do 14 (s vynimkami aj vyssie), ktore potrebuju za idola nejakeho napomadovaneho americkeho typka co tancuje a hra basket (proste sexsymbol)...je v tom cisto len komercia
nooo...takze tieto nazory vsetky suu po pi...y...lebo o nom hov..o..viete..tak ako ho mozete sudit...????..je pravda ze je presladeny.....ae nemali by ste o nom takto rozpravat...keby ohowarali vas vam by sa tho urcite nepacilo.....a tho ze je najkrajsi chalan je docela moznee...je pravda ze keby nehral v HSM tak by ho asi za najkrajsieho nevyhlasili ae preto ze by sa o nom nevedelo...takze sa iba zviditelnyl na tom neni nic zlehoo....a ano mate pravdu ze je obycajny clovek ako my...a prave preto ho vsetci maju radi....lebo vedel by si tho zahrat thak ako on...?? O TOM VELMI POCHYBUJEM!!!!!kazdy ma svoj nazor ae nemusite ho urazat....a s toho ze je vam zle z neho...jemu by bolo tiez.....dakujem za pozornost....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ze sa baby v tvojom veku ohanaju za zacom chapem, ale preco ho riesis ty?
a to high school musical...no fuj
Inak - zavidite?