rada experimentujem s novými vecami ale napríklad neznášam zmeny v zariadení izieb, ťažko si zvykám na nové miesta , robí mi problém niekam sa presťahovať ak ide o dlhodobú záležitosť.
Ja to mám podobne ako @1 .. Čo sa týka jedla a reštaurácii, to nechávam rovnaké, šampón, to mi je ukradnuté, nagebrím si na hlavu aj žihľavový, ale čo sa týka zmeny prostredia, tak to rád mením, nechcem byť stereotypný
Reštauráciu mám síce obľúbenú, ale idem do takej, ktorá príde. A teraz som si ich obľúbila viac (čínskych). Šampón mám vždy iný. Ale napr. mám kozmetiku, ktorú mám rada, tak ju používam stále... A veľké zmeny nemám veľmi rada (teda, ako v čom).
nemám rada zmenu v jedlách...ako napr. ľúbim zeleninovú polievku mojej mamky, ale akonáhle tam mrkvu miesto krájania nastrúha, tak už to nezjem........taktiež mi mnohé jedlá chutia len v prevedení mojej maminy alebo sestry..napr. obyčajná slížiková polievka..keď som ju kdekoľvek inde ochutnala, tak mi nechutila...všade ju robia jaksi inak... ...nj..som trapáčka v tomto smere...
Nenavidím sterotyp a ked vravim nenavidím tak naozaj nenávidím ! Keď sa niečo začne zvrhávať do sterotypu, vidím, že je zle, lebo začnem byť deštruktívna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
veľké zmeny robím rada, často a náhle
vo svojom zivotnom priestore bez zmeny by som vsak nevydrzal. preto menim veci, presuvam ich, menim auta a podobne.
nemám rada zmenu v jedlách...ako napr. ľúbim zeleninovú polievku mojej mamky, ale akonáhle tam mrkvu miesto krájania nastrúha, tak už to nezjem........taktiež mi mnohé jedlá chutia len v prevedení mojej maminy alebo sestry..napr. obyčajná slížiková polievka..keď som ju kdekoľvek inde ochutnala, tak mi nechutila...všade ju robia jaksi inak... ...nj..som trapáčka v tomto smere...
Poviem to takto-mením aj zmeny