ja lubim mozarta, beethovena a vivaldiho, to je niečo skvelé, najma na korčuliach sa to skvelo počúva, pri klasickej hudbe mám vždy takú túžbu tancovať
Prečo ju nazývate vážnou? To, že je hraná na husliach ešte neznamená, že je vážna. Je to klasická hudba. Jeden z najvýznamnejších a najkrajších hudobných žánrov, aké ľudstvo bolo schopné vytvoriť.
ked som isla do afriky a 17 hodin ( z 23 hodin cesty) som bola v lietadle ,pocuvala som bethovena a takychto,viete jak to dobre uvolnuje nervy,uplne som sa rozplyvala a nakoniec som zaspala
Potom mam celkom rada Beethovena, Sostakovica, Brittena, Gershwina s vyhradami Mozarta
Vivaldi, Chopin - to su taki klasici nachadzaju sa v kazdom zozname asi
Od Cajkovskeho mam velmi ouverturu k Romeovi a Julii.
Mam rada opery - Bohemu asi najviac, potom Figarovu svadbu (hlavne jenu malu ariu sluzticky, ktora stratila ihlu tu som kedysi spievala), Predanu nevestu a Rusalku a Turandot pokial ide o Toscu a Aidu, mam rada vybrane casti, cele by som to asi nezvladla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale celkom sa mi páči Hans Zimmer
Beethoven, Mozart, Schubert, Bach, Vivaldi...
a čo hovoríte na toto?
a jasne, Beethoven, Bach, Vivaldi
tak to už akosi nemusím,...to už až za taku važnu hudbu neberiem
ale budiš, sto ludí, sto chutí ...
hlavne,že to rad počuva ...
ako vravíš, je to počuvatelne
Potom mam celkom rada Beethovena, Sostakovica, Brittena, Gershwina s vyhradami Mozarta
Vivaldi, Chopin - to su taki klasici nachadzaju sa v kazdom zozname asi
Od Cajkovskeho mam velmi ouverturu k Romeovi a Julii.
Mam rada opery - Bohemu asi najviac, potom Figarovu svadbu (hlavne jenu malu ariu sluzticky, ktora stratila ihlu tu som kedysi spievala), Predanu nevestu a Rusalku a Turandot pokial ide o Toscu a Aidu, mam rada vybrane casti, cele by som to asi nezvladla