Dufam, ze ja sa nebudem opakovat ako ste to vycitali inym ludom ale nemam sancu zistit ci sa to uz niekto nepytal. A proste ma to zaujma lebo ja mam rada dlhe.
na dievcatach sa mi pacia dlhe, ale je jasne ze niekomu sa hodia aj kratke a vtedy ani kratke nie su zle .. no a na chalanoch take polodlhe, ale zas ked sa mu hodia aj uplne kratke, popripade ciro tak sa mi pacia aj take
Joj, aj ja by som chcela mat vlasy po pas! A aj na chalanoch sa mi pacia dlhe, ale v tomto pripade racej nie po pas ale staci po ramena alebo tak nejak.
no, dlhe vlasy su sice pekne, ale neprakticke vazne moc a odkedy som sa dala ostrihat, hlava mi lieta v oblakoch, takze co ja viem...idelana dlzka je taka ktora nezavadzia ked su rozpustene ale da sa z nich aj cop urobit asi
najradsej mam svoje vlasy a tie su... v porovnani s triasom dlhe, v porovnani s telcom kratke... take polodlhe su (odhadujem to na cca 15-20cm, polodlhe je prilis hmlisty pojem xD)
na chlapcooch kratke, ale nie prilis.. ale zas tym chalanom, co im idu dlhe vlasy, tak sa mi to paci.. pokial to nemaju masneee :-! blee. a na babach. co ja viem. take polodlhe. nepacia sa mi vlasy au uplne dlee, ze po rit a este rovno zostrihane. ble...
Na babách sa mi páčia polodhlé-dlhé ale upravené, nie mastné a nejak špatne ostrihané
Na chalanoch krátke (ale nie moc, nemám radá skoro holé lebky..) a také troška dlhšie, také strapaté ..Určite nie dlhé, chalani s copami na hlave, to nič pre mňa.. :-!
Dlhé sú pekné ... No sama ich mám po zadok a to je nonsens buď sú ulizané, alebo pýria ... tažko sa upravujú a lezú na nervy! ... Asi sa vratim s5 ku krátkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Na chalanoch krátke (ale nie moc, nemám radá skoro holé lebky..) a také troška dlhšie, také strapaté ..Určite nie dlhé, chalani s copami na hlave, to nič pre mňa.. :-!