Takze ako som predpokladala, na plnej ciare vyhral rock. Viete mi potom niekto vysvetlit @1 ? to akoze Birdz je nejaka specialna sorta ludi uprednostnujucich rock, ale takmer cela zvysna cast populacie ma radsej pop? Keby to bolo aspon pol na pol, boli by aj pol na pol rockove a popove radia, ale neviem aktualne snad o ziadnom rockovom. Ako je to mozne?
@thunderstorm@4 ja pocuvam iba spotify, mam ho aj predplateny Ale aj tak mi hlava neberie, ze velmi vela ludi pocuva, najma v praci, tie moderne popove hity bez melodie, ktore su skoro vsetky rovnake. Ako mna to netrapi, iba ma to zaujima, ako je to mozne
@5 no ono je hrozne veľa ľudí, ktorí nemajú preferenciu a proste si nechajú pustené hocičo, hlavne, že majú nejaký background noise a na takých miestacj ako v práci alebo v taxíku sú proste mainstreamové rádia tak nejak všeobecne akeptované.. nikoho nenadchnú, ani neurazia.
@7 ale tak popravde, v taxíkoch niekedy ocením nejaký ten hudobný bizárik nejaké ukrajinské techno, gruzínske disko, minule ma viezol Ukrajinec, ktorý mal celý čas pustené nejaké náboženské pesničky alebo raz nás aj s mužom viezol pán, ktorý mal nahrávku nejakých slaďákov a teatrálne lúskal prstami a pospevoval si do toho a potom mám rada, keď má vodič pustené country radio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a spotify.
» www.radia.sk/radia/rock-baue...