rock, punk, metal vladne svetom, hiphop robi dobre deťom prepacte ale nemohol som si pomoct hiphop sa mi nepaci ale respektujem ho ako styl aj ked mam vyhrady ktore radsej vobec nechcem rozoberat xD
Ja som skôr hip hoper viaže sa to viac ku môjmu štýlu obliekania
inak nemohol som si ani ja pomoct xD definicia hiop hoperov xD
HIP-HOP = Hromada impotentných pakov hopkajúcich okolo podia xD
4funn neberte to važne
jednoznačne jazz, koncom jazzu skončila veľmi dobrá hudba, potom prišiel rock. Ten náš rock, to je už iba dobrá hudba a po rocku prišiel punk. Punk je už iba hudba (vzniknutá jedine preto, aká bola vtedy politická situácia- to aby ste vedeli deti) a čo prišlo po punku sa nedá veľmi nazvať hudbou.
A toto myslím seriózne.
Nič normálne vevzniklo, pokiaľ sa nepoužili staré veci a aby sa to dalo aspoň počúvať, musí interprét poznať a ovládať niečo staré a dobre...
čo z toho vyleze? jazzom prestala byť hudba hudbou, potom prišli (väčšie, či menšie) sragory... je to tak...
rozosmialo ma ako tam pekne do rocku hodil heavy metal, nie je to snad heavy METAL a nie heavy rock ... co sa tyka stylu, nemam jedinecny, vyznavam blues, jazz, hard-rock, rock n roll, classic rock, disco, oldies, reagge, indie, arabic, heavy metal, power metal, death metal, obcas aj tazke komerciny, trance a house atd. okrem hip-hopu, ten len velmi zriedka
Dnešná hudba dokáže pekne liezť na nervy, hlavne keď si človek zapne rádio a vyvalia sa na neho pesničky ktoré ani nevie rozoznať. Nemôžem povedať že VŠETKY tie pesničky neznášam, ale oveľa radšej počúvam starú dobrú klasiku než ten dnešný (Warren Zevon mal geniálny názov pesničky ktorý sa hodí na veľa vecí) Fucked up shit.
@8 no jo, ked uz tak RnB tam mohol dat, to viac hudobny styl ako hip-hop, co je podla mna jeho odvetvie... takisto punk nie je cista vetva rocku, ale klasifikuje sa uz ako vlastny styl, aj ked ma korene z rocku
@11 no berme ohlad na momentalnu klasifikaciu a situaciu, lebo inak sa tu mozme dopracovat az k staroveku na harfy, lyry atd. rock napriklad vznikol z bluesu a jazzu,country a folku
Bože keď si tak čítam tú diskusiu .... hocikto kto označil hip hop napísal že si ho vypočuje rád ale nemá problém pustiť si aj rock...a väčšina zakomplexovaných sebeckých chudákov čo označila rock musela začať na hip hop pičovať...príde mi to maximálne trápne a infantilné...hlavne keď jediné čo v počuli je rytmus
aj tak vsetky hudobne styly vysli z jedneho... rap (hip-hop je kultura) vysiel z reggae a funky. rock vysiel z folku, jazzu a este niecoho. funky vyslo z jazzu a vsetko ostatne v podstate z klasickej hudby, cez nejake prechody...
a myslim, ze rap a rock/metal/punk su dost prepojene. Vo vsetkych je rebelantska myslienka a ked sa tieto styly zmiesaju vznikaju fakt super pesnicky.
@17 naprosto suhlasim keby si ti dia vypoculi naozaj kvalitny rap tak by nemohli nic povedat... Ale je to aj preto, lebo rap navadza k tolerancii k inym stylom. Mozno aj preto sa hip-hoperi nepustaju do ostatnych.
@10 si pekne mimo hip-hop je kultura a hlavnym hudobnym stylom je rap, RnB sa odvodilo z rapu mozno pred nejakymi 20rokmy...
inak pocuvam u2 melodicky rock Potom dance , hardstyle(HARD ale iba od mojho kamarata spectrala jeho vlastnú tvorbu) a samozrejme že aj rap music zverina best samozrejme že aj niečo od KF celý den sa zajebavam aasi jedina pesnička odnich co cuvam moloch stoka rap kráása .... a nejaký dnešny pop rok typ pesničky sex on the fire
@25 rap je z reggae a funky, vacsia cast funky. pricom uz niektore funky sa radi k hip-hopu neboj ja to mam velmi dobre zprerhladnene... A to si prave najlepsie priklady na najlepsi rap nedal
napríklad na oficiálnej stránke mtv sú len 4 žánre: rock, pop, hip-hop a indies. pričom všetko metalové je pod rockom. trošku ma to zarazilo, keď som to videla
@20 o tom pustani sa do inych by som mozno pomlcal ale ide tu aj o to, ci konkretnu osobu nazvem hip-hoper alebo pseudohip-hopove pokecove dieta, ktoreho najvacsou zabavou je hadat sa s pseudopunkovym ci metalovym pokecovym dietatom, vsakze.
ja osobne hip-hop nepocuvam a za srdce ma vobec nechyta. ale uznavam, ze to moze byt dobry sposob vyjadrenia nazoru. napriklad toto JE dobre, pravdive a zamyslenia hodne. len spominanemu pokecovemu hip-hop dietatu sa to zrejme pacit nebude.
@30 jooj spomienky na takyto oldschool , NS na slovensku je urcite medzi tymi najlepsimy, nie nejaky sprosty KF... povedal som hip-hoper tym som myslel, tych co pocuvaju hudbu a veia o com je. Nie tych sprostych pozerov co robia zle meno kazdemu stylu na ktori sa namotaju, pricom tie styly menia kazde 2roky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inak nemohol som si ani ja pomoct xD definicia hiop hoperov xD
HIP-HOP = Hromada impotentných pakov hopkajúcich okolo podia xD
4funn neberte to važne
A toto myslím seriózne.
Nič normálne vevzniklo, pokiaľ sa nepoužili staré veci a aby sa to dalo aspoň počúvať, musí interprét poznať a ovládať niečo staré a dobre...
čo z toho vyleze? jazzom prestala byť hudba hudbou, potom prišli (väčšie, či menšie) sragory... je to tak...
Dnešná hudba dokáže pekne liezť na nervy, hlavne keď si človek zapne rádio a vyvalia sa na neho pesničky ktoré ani nevie rozoznať. Nemôžem povedať že VŠETKY tie pesničky neznášam, ale oveľa radšej počúvam starú dobrú klasiku než ten dnešný (Warren Zevon mal geniálny názov pesničky ktorý sa hodí na veľa vecí) Fucked up shit.
a myslim, ze rap a rock/metal/punk su dost prepojene. Vo vsetkych je rebelantska myslienka a ked sa tieto styly zmiesaju vznikaju fakt super pesnicky.
@17 naprosto suhlasim keby si ti dia vypoculi naozaj kvalitny rap tak by nemohli nic povedat... Ale je to aj preto, lebo rap navadza k tolerancii k inym stylom. Mozno aj preto sa hip-hoperi nepustaju do ostatnych.
@10 si pekne mimo hip-hop je kultura a hlavnym hudobnym stylom je rap, RnB sa odvodilo z rapu mozno pred nejakymi 20rokmy...
ja osobne hip-hop nepocuvam a za srdce ma vobec nechyta. ale uznavam, ze to moze byt dobry sposob vyjadrenia nazoru. napriklad toto JE dobre, pravdive a zamyslenia hodne. len spominanemu pokecovemu hip-hop dietatu sa to zrejme pacit nebude.