zimu mám rád len v decembri - čize vtedy kedy by mala byť !!! nie vtedy keď máme akože jarné prázdniny, pod menom "jarné" prázdniny rozumiem teplotu najmenej 12 stupňov , no ten bieli prijebaný prášok menom sneh mi už pekne lezie na nervy !!!
joj chyyba mi uz to leto ...valanie sa na slnku s priatelmi a vyjdes si len v telocku do mesta a nie ako teras v bunde naobelkany ako snehuliak...chyba mi to
.....
mam rada zimu ako rocne obdobie hlavne kvoli vianociam ale kedze tento rok som si nejakym sposobom nekupila cizmy a dnes som mala ist v snehu po kolenach v teniskach tak som zistila ze chcem jar Ale vyhraba som v pivnici narychlo take hrozne cizmy a kym som sa s v nich dostala do skoly aj tak to bolo zle
zima je pekna, ale na obrazku, a uz ma uprimne serie, ze si furt musim oliekat mikinu aj budnu, potom puncochy a na to este jedny ponozky... v skole nemame satne a musime sa prezuvat, to znamena:
a) kupite si navleky ku botaskam, ktore hned na prvom poschodi, kde nie su ucitelia strhnete a tvarite sa, ze vase botasky su prezuvky
b) vezmete si cizmy a kazdy bozi den si budete v taske nosit prezuvky (a kedze mam kabelku), lebo ziadneho ucitela neoklamete, ze cizmy su prezuvky...
najradsej by som nosila botasky stale, ale moja matka mi potom nadava, ze budes chora, bla bla bla...
KURVA, JA UZ NECHCEM NOSIT CIZMY, PRECO FURT SNEZII????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
.....
a) kupite si navleky ku botaskam, ktore hned na prvom poschodi, kde nie su ucitelia strhnete a tvarite sa, ze vase botasky su prezuvky
b) vezmete si cizmy a kazdy bozi den si budete v taske nosit prezuvky (a kedze mam kabelku), lebo ziadneho ucitela neoklamete, ze cizmy su prezuvky...
najradsej by som nosila botasky stale, ale moja matka mi potom nadava, ze budes chora, bla bla bla...
KURVA, JA UZ NECHCEM NOSIT CIZMY, PRECO FURT SNEZII????