ako je v jednej pesnicke" v sedemnastich vazeni ja nasi ich ani nebudem retuspvat som sa rozhodla _Diesom na zeny, ale pozor dva pipiky su vela ja milujem seba som proste narcis tak treba " .....
Niekedy mi je zo seba fakt zle. (Hlavne vtedy keď som otrávená, keď na všetko len frflem a keď sa neviem dokopať k činom). ...Vtedy mám fakt chuť samu seba prefackať.
Hneď potom mnou ale niekto zatrasie (pozdravujem @Heidi ), alebo sa sama konečne spamätám... a presne vtedy nastane tá chvíľa keď sa mám znovu rada.
neviem. narcis nie som teda, a mať sa rada mám, ale len do istej miery, nepovažujem sa ani zďaleka za dokonalú ale snažím sa s tým žiť.
a uvedomila som si, že pri svojom bývalom priatelovi som sa nemala rada. niektorí ludia vám dokážu podupať sebavedomie ani neviete ako.
nech sú mu jeho tituly zadosťučeinením, aj ja pre neho jeden mám ale už je to lepšie, aj spolu vieme existovať občas. a mám sa rada, este viac, ked viem, že aj niekto iný ma má rád, a do istej miery aj keby ma nemal rád nikto. pch, filozofujem.
leziem si na nervy, pri pohľade do zrkadla ma striasa, ublížiť si (fyzicky/psychicky) dokážem, za väčšinu mojich vlastností by som ostatných strieľala, ale MILUJEM SA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ľudia sa na to skvele chytajú. keď sa pochválite v obchode alebo len tak niekde, neveria vlastným ušiam. len, tu treba nebrať hneď všetko vážne, cha
ja sa mam rada, a nie len tak ze by som si nedokazala ublizit, proste sa mam rada aj ked je stale co menit
Hneď potom mnou ale niekto zatrasie (pozdravujem @Heidi ), alebo sa sama konečne spamätám... a presne vtedy nastane tá chvíľa keď sa mám znovu rada.
tak..žijem so sebou už toľko rokov. a som asi jediný človek, s ktorým by som to aj vydržala
učím sa mať sa radšej
a uvedomila som si, že pri svojom bývalom priatelovi som sa nemala rada. niektorí ludia vám dokážu podupať sebavedomie ani neviete ako.
nech sú mu jeho tituly zadosťučeinením, aj ja pre neho jeden mám ale už je to lepšie, aj spolu vieme existovať občas. a mám sa rada, este viac, ked viem, že aj niekto iný ma má rád, a do istej miery aj keby ma nemal rád nikto. pch, filozofujem.