No, telá v rozklade veľmi neobľubujem teda, ale také Bones znesiem v pohode. Na niektoré veci aj v Heroes, poprípade SPN som si zvykla, avšak naživo je to so mnou už horšie teda. Len možno ešte ten zápach spraví viac, než samotná vec.
Ešte aj podľa nálady a podľa toho, či som práve jedla, alebo nie. Niekedy si poviem: fuj, to je ale nechutné, a idem ďalej. Niekedy je mi fakt na nič.
Ako dnes na biológii pri videu o parazitických červoch vnútri organizmov. To bolo nechutné.
keď som to video prvý raz videl na "Rozzlobených mužoch" (to je jeden web) tak som akurát večeral...
nie nedvíha mi žalúdok nič čo sa týka krvi, úrazov, smrti, humusu, hnusu atd...
Možno to bude tým, že keď som bol malý mal som nepríjemne zlomenú ruku videl som si kosť a celý som bol od krvi (trebalo mi si utierať si slzy zakrvavenou rukou
niečo mi príde fakt nechutné a maximalne ma málinko strasie, alebo odvrátim zrak.. môj žalúdok to absolútne neovplyvňuje narozdiel od nejakých smradov, či citových záležitosti, ktoré dávajú môjmu žalúdku riadne zabrať.
vselijake mrtvolky v telke a tak mi nejak extra nevadia, pokial nie su vo vysokom stadiu rozkladu ako to zvyknu ukazat v csi. ale je mi nechutne chytat sa suroveho masa a pitvat by som asi tiez nedokazala
V pohode mne nerobí problém nič v nemocnici sa mi postávalo už toľko vecí...napr. priviezli bezdomovca a z hnisavej nohy mu vyliezali červíky, kŕmila som babku a tá sa mi vygrcala do taniera a potom to chcela ísť jesť, diabetické gangrény...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Pri včerajšom chlapíkom s rozseknutou tvárou (to bola fyzická manifestácia rozpoltenosti!) mi zakolísal žalúdok, ale znesiem veľa.
Ešte aj podľa nálady a podľa toho, či som práve jedla, alebo nie. Niekedy si poviem: fuj, to je ale nechutné, a idem ďalej. Niekedy je mi fakt na nič.
Ako dnes na biológii pri videu o parazitických červoch vnútri organizmov. To bolo nechutné.
keď som to video prvý raz videl na "Rozzlobených mužoch" (to je jeden web) tak som akurát večeral...
nie nedvíha mi žalúdok nič čo sa týka krvi, úrazov, smrti, humusu, hnusu atd...
Možno to bude tým, že keď som bol malý mal som nepríjemne zlomenú ruku videl som si kosť a celý som bol od krvi (trebalo mi si utierať si slzy zakrvavenou rukou
@cassie_15 , na akú školu chodíš? Ty lieskovec, aj ja chcem!
Skôr mi príde blbo, obleje ma zlý pocit atd.