Ano, jedna znama si pred jazykovym pobytom chcela dat preistotu vyoperovat slepe crevo, lebo co ak ju to chyti.
A ma vsetky choroby sveta, ofkors. Sme si zvykli, nemozes jej povedat, ze si to namysla, akokolvek uprimnu debatu sa snazis viest, akokolvek sa jej snazit prehovorit do duse.
občas som hypochonder aj ja, pri hocijakom čudnom príznaku ma hneď napadne rakovina, ale toto negatívne zmýšľanie netrvá dlho a narozdiel od ozajstných hypochondrov nechodím často k lekárovi a nedávam si robiť testy na všetko, lebo čo ked, ako to zvyknú oni...ozajstného hypochondra nepoznám osobne...a nech prestane googliť o chorobách a myslí na niečo iné a bude to OK...inak neviem poradiť, lebo sama mám skúsenosti s ľudmi, čo si nevedia priznať chybu a to, že potrebujú pomoc...nedá sa s nimi pohnúť
O zdravie sa treba báť. Ak má podozrenie na chorobu, je len dobre, že stým chce ísť k lekárovi. Veľa ľudí to zanedbá a keby chodili viac na vyšetrenia a skôr by im odhalili niektoré vážne choroby a nezanedbali to, tak by na tom boli zdravotne lepšie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A ma vsetky choroby sveta, ofkors. Sme si zvykli, nemozes jej povedat, ze si to namysla, akokolvek uprimnu debatu sa snazis viest, akokolvek sa jej snazit prehovorit do duse.