Chcela som si ho kúpiť, pretože som naň počula len samé dobré veci, ale po tom, ako som poprezerala pár fór, kde tých reakcií bolo viac negatívnych ako pozitívnych som sa rozhodla, že radšej nie.
musíš skúsiť. to, čomu @mielkki hovorí umelé svinstvo mne veľmi zjemňuje vlasy, a to šampón alebo kondicionér na prírodnej báze nikdy nedokázal a odstávali by mi vlasy ako drôty.
ja ho mám doma, odporučila mi ho kaderníčka. myslím, že je celkom fajn, ale na druhej strane, odkedy som z núdze použila kondicionér na farbené vlasy, zistila som, že mám po umytí na dotyk vlasy o niečo príjemnejšie a ľahšie sa mi rozčesávajú oproti syossu (pritom ja som si nikdy vlasy nefarbila - ani len nešťastnou náhodou vodovými farbami či temperkami)
takže tiež radím, skús a uvidíš... mne to rozhodne neublížilo
ja to mala, a nevidela som rozdiel v tom, či by som použila inú preferovanú reklamnú značku. moje vlasy znesú len prírodné zmesi. stačí mi lipa, pŕhľava alebo aloe vera a moje vlasy sú v poriadku. nič viac nepotrebujú. balzamy a ani iné veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@mielikki prečo? ak sa smiem spýtať
pre mňa je super
takže tiež radím, skús a uvidíš... mne to rozhodne neublížilo
mne sedí jeden od Dove