Nie nemam, ale mam dobre skusenosti s e-shopom obchodny-dom.sk Nemal som jediny problem s nimi. Mall.sk planujem tiez skusit ale zatial tam nemam co kupit. Inak vyzeraju slusne hlavne co sa dodavky tyka, to je niekedy najvacsi problem tychto obchodov,ze to trva a trva a v pripade reklamacii ani nehovorim.
Nie, ale mall.sk sa volal jeden rýchlik istú dobu, tak odvtedy chcem aj ja svoj rýchlik. ale nový notebook bude asi odtiaľ, čo som tak pozerala minule.
Mám, kupovala som si cez mall.sk batoh a bola som spokojna... síce neviem ako fungujú pri doručení tovaru, lebo ja som mala osobný odber, ale šlo to rýchlo, s batohom som spokojná a bol o polovicu lacnejší ako v kamennom obchode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Akurát včera mi došiel batoh (kuriérom), platila som pri preberaní, čo je fajn, lebo sa nemusíš báť o peniaze.
Všetko bolo bez problémov, prišiel potvrdzujúci mail, neskôr sms, kedy prinesú tovar a potom zasa mail s faktúrou.