chcem sa spýtať či už niekto z vás bol na nejakej dobrovoľnej práci v Afrike a tak.. až áno či by ste mi vedeli poslať nejaké stránky, ktoré takúto prácu sprostredkúvajú.
Ďaľšia píča, čo ide negrom pomáhať, jakeby sme tu na SVK nemali s podobnými negrami dosť problémov.....jak ťa tam zabijú, znásilnia a vypitvajú, že si dala jedlo ich deťom, tak sa ozvy TS-kou....
ďalší múdri ľudia,ktorí sedia doma na riti namiesto toho, aby niekomu pomohli..ako ja milujem Slovensko..keď už nemáte čo robiť tak sa aspoň slovenskú gramatiku naučte prosím vás.
@martina1311 A čo si doteraz robila ty? Si serieš do huby, hybajme šicke pomáhať do Afriky sprostým negrom, bo sa nevedia o seba postarať, veď to je jediná práca, ktorá existuje a budeme mať pokoj na dušičke Gramatiku ovládam lepšie jak ty, dáme si battle v diktáte? method nám bude diktovať...
@barky No, prečo len tak niekoho odfakajú v krajinách tretieho sveta? Je o tom dosť bájok, tak si prečítaj zo dve a sprav si názor...A prečo nemôžu mňa? Lebo ja sa tam ne*ebem jak žid do neba...
@barky Takú somarinu z prstov si mohol vykľuť jedine ty, ty intergalaktický KOKOT! Chamraď ti je synom svätým jezuitom! Do chrapy ťa bili keď si bol malý...
@normane kokot jak ty sa len tak nenajde...akoby negrovia mohli za to ze co sa v afrike deje...zle mi je z teba!!!! vykopnut ta na mesiac a postrielat na kusky a hodit zralokom je ta malo!!! admina na teba... ty si cisty priklad kokotka co ma rad svet a ludi inych ras.... a potom sa cudujme ze na slovensku ludia nechodia!!!
@normane hej, ale to ze sa tam francuzi a americania hrabu a za polku tych veci mozu amici alebo teroristi ktory su EXTREMISTI presne ako ty.... mozu za to ty jebnuty diktatory ako bol Kaddafi , Chavez na Kube (ci kde.. )!!! ty ostatny nemozu za nic a zdochinaju pre nic... to je akoby si porovnaval slovensko za cias meciara, tiez sa tu zilo na hovno a kto za to mohol, ha???
@lady2lol Ja som za to mohol.....ja som extrémista? Si extrémistu ešte nevidela píčo.....ja si len robím srandu na tomto poondianom fóre z nechápavých ľudí ako si ty....a afričania by mali len dolovať a umierať, aby sme sa mali my európania lepšie
Ja si tiez myslim ze ist pomahat do Afriky je riadna picovina. Ved ti ludia tam len cakaju kedy pride nejaky biely "spasitel" a pomoze im. Tak nemaju ani motivaciu sa snazit, naco - jedlo, lieky aj peniaze poslu. Takym stylom sami nikdy nic nedokazu. Nam Slovakom tiez nikto nic nedal pod nos a tym nemyslim blizku minulost. Ale obdobie dlho do zadu. Este si pamatam ako mi mama rozpravala o mojej prastarej mame, ako robilu sluzku - proste bola chudoba. A teraz sa mam jak pan, mam v podstate vsetko co chcem. A to dosiahla generacie nasej rodiny sami, bez nejakej pomoci dobrovolnikov. Jedine co dobrovolnici dokazu je, ze si na nich africania zvyknu ako u nas cigani na podporu.
Ved ked tam je kurva hlad, vypadnem odtial a neurobim si 15 deti ked ich nemam ako zivit. Ale nie oni tam ostanu a cakaju na podporu zapadu. Napr. Somalci - do pice, maju tam sucho uz X rokov a este furt tam ziju. To je taky problem sa odtstahovot ked maju majotok tak do 2 tasiek. Najnovsie co som cital tak sa tam rozbehla moda iPhonov, cele rodiny sa zadlzuju len aby si dokazali socialny status a niektori ani nemaju elektrinu. Im treba lopatu a nie ryzu.
Do Afriky by som tak siel max. pomahat strazit gorily a nie ceronochov. Maju "rozum", tak nech si pomozu sami a necakaju na inych.
tiež si myslím že keby ste afričanov nechali na pokoji mali by menej problémov, akurát čo im tam belosi pozanášali choroby a bordel. tu kedysi ľudia tiež tak žili, a pomáhal im niekto? nie, pomohli si sami, vyvinuli sa... podľa mňa je to oveľa lepšie než jebať sa do niečoho do čoho vám nič nie je.
ale pracujte si všetci kde chcete.
ja len keď sa tu už strhla taká búrlivá diskusia...
ak chceš isť robiť dobrovolnika, nemusíš len do Afriky.. cez Inex sa daju vybrať celkom paradne niekolkotýždnové "vylety" do celej europy a je tam aj nejaka Azia. možeš si vybrať aj zameranie pobytu, je tam enviro, kultura, deti, seniori, etc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@martina1311 A čo si doteraz robila ty? Si serieš do huby, hybajme šicke pomáhať do Afriky sprostým negrom, bo sa nevedia o seba postarať, veď to je jediná práca, ktorá existuje a budeme mať pokoj na dušičke Gramatiku ovládam lepšie jak ty, dáme si battle v diktáte? method nám bude diktovať...
tu su dalsie, v tej poslednej mas na istotu organizacie...
Ved ked tam je kurva hlad, vypadnem odtial a neurobim si 15 deti ked ich nemam ako zivit. Ale nie oni tam ostanu a cakaju na podporu zapadu. Napr. Somalci - do pice, maju tam sucho uz X rokov a este furt tam ziju. To je taky problem sa odtstahovot ked maju majotok tak do 2 tasiek. Najnovsie co som cital tak sa tam rozbehla moda iPhonov, cele rodiny sa zadlzuju len aby si dokazali socialny status a niektori ani nemaju elektrinu. Im treba lopatu a nie ryzu.
Do Afriky by som tak siel max. pomahat strazit gorily a nie ceronochov. Maju "rozum", tak nech si pomozu sami a necakaju na inych.
ale pracujte si všetci kde chcete.
ja len keď sa tu už strhla taká búrlivá diskusia...