no chcela by som vedieť ci to funguje ze ozaj si to dám a nebudem mať mastné vlasy.. rozmýšlam o jeho kúpe poprípade iná značka, kvôli viacdnovemu festivalu pretoze sa mi dosť rychlo vlasy mastia..na inom fóre v skoro každom príspevku píšu ze im po 1.pouz
ja mám taký čo používali ešte v roku 5 a používam ho tak raz do mesiaca keď fakt nie je možnosť si umyť hlavu alebo si len nasypem trocha na ofinu a je to v pohode
aj ja ho mám no môže byť že sa "vyfučí" lebo po použití to ešte uniká ale keď to zavrieš nemal by byť problém...a teda či to pomáha..dajme tomu podla mňa je to tým uterákom ktorý sa má použiť proste tým šúchaním sa tá mastnota dá preč a keď si to budeš striekať tak to bude všade..celý som bol od toho ešte aj stôl,koberec :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
na vlasoch to vobec nie je príjemné aspoň u mna su take lepkavo-suché alebo ako by som to nazvala no proste Nekupuj vyhodené peniaze v mojom prípade