mam zopar priatelov a cim som starsia zistujem, ze na vsetkych mi vadi tak vela veci a ze mi vlastne ziaden z nich nie je naozaj blizky.chcela by osm spoznat nejake svoje tzv spriaznene duse. niekto kto by s ami roky osvedcoval ze naozaj stoji za to. mate
1. ako keby si mi to z huby vytrhla...fakt cim som starsi tym menej si s kamosmi rozumiem..neviem ci je to mnou ci nimi, ze sa spravaju ako deti. Ale jednu kamosku a kamosa mam takeho a ako povedala kamoska lepsia kvalita nez kvantita.
nad tymto som sa musela hlbsie zamysliet najprv ma okamzite napadlo,ze ano.. ale vlastne vzdy sa najde nejaka cast mojej osobnosti, ktoru sa bojim tej ktorej osobe odhalit, skor mam take ciastkove spraznene duse ..ale myslim,ze za spriaznenu dusu mozem pokladat aj svoju sestru
heh, si to napisala, ako keby si mala 30 rokov, holka, ved mas este len 15, to este zaijes toho, neboj seba
Mno tak mam dvoch ludi, ktorym viem povedat takmer vsetko, jedna je kamoska a druhy spoluziak, ale neviem, ci sme fakt uplne zohrati, skor je to o tej dovere k nim...
A rozumiem si s dalsimi x ludmi, aj ked obcas to asi v kazdom vztahu trosku zaskripe
19 mne je uplne jasne kolko mam rokov, vdaka, je to len moj postrech ze zistujem ze je to teraz ine ako pred par rokmi, nevravim ze osm zhltla mudrost sveta
20 - ved tak som to ani nemyslel, len som ti chcel povedat, ze sa nemusis bat, ze uz tu spriaznenu dusu nestretnes, ja som tych ludi tiez spoznal len nedavno
Nie...ono je to tazke zacinat odznova v novej krajine....a zaroven sa snazit udrziavat aky taky vztah s tymi,ktorych som nechala doma...Takze uz nie...
Lucates - hm, ale co tvoje reinkarnacne kruhy? Teraz to myslim fakt vazne, myslis, ze tym ukoncis kruh? Podla mna sotva... Teda, ak si to ovsem myslel vazne
nenazival by som to spriaznenou dusou .... a neviem ani cu ju mam. mam par ludom, ktorim poviem co mi je. Ale nikdy nie su tu alebo zasa naopak. tazke tazke. Preto neviem, ci mam spriaznenu dusu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Cim viac tym dalej sme si cudzejsi , efekt ponorkvoej choroby pravdepodobne ...
ja mam radsej zvierata lebo su casto milsie jak ludia
Mno tak mam dvoch ludi, ktorym viem povedat takmer vsetko, jedna je kamoska a druhy spoluziak, ale neviem, ci sme fakt uplne zohrati, skor je to o tej dovere k nim...
A rozumiem si s dalsimi x ludmi, aj ked obcas to asi v kazdom vztahu trosku zaskripe