No videla som tu padnúť Excipial..Je to fajn krém,ale s tým,že to nepomáha každému.Ale ťažko povedať, vyskúšať môžeš.
Osobne si myslím,že najlepšie sú krémy z aloe vera..ale tie troška kvalitnejšie, nie tie,ktoré okolo aloe len pobehali
A aby som nezabudla, počula som aj o tom,že pokožka vysychá aj vtedy,keď je prevyživená ( neviem,či také slovo existuje , proste že dostáva viac živín ako potrebuje)..Ale neviem, či je to tvoj prípad...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@darkkizz tak zajtra si to behnem kupit dik
Alebo klasický Dove je dobrý
takto to vyzerá, lebo tých je viac
(Takže to s krémami netreba preháňať)
(zdôrazňujem slovo preháňať )
Osobne si myslím,že najlepšie sú krémy z aloe vera..ale tie troška kvalitnejšie, nie tie,ktoré okolo aloe len pobehali
A aby som nezabudla, počula som aj o tom,že pokožka vysychá aj vtedy,keď je prevyživená ( neviem,či také slovo existuje , proste že dostáva viac živín ako potrebuje)..Ale neviem, či je to tvoj prípad...
A ešte k téme, možno by pomohla aj nejaká (neviem aká, odborník na výživu nie som) úprava stravy.
@aduliik8 Hej Excipial je veľmi dobrý krém. Logicky asi nemôže pomôcť každému, ale kým nevyskúša, tak nebude vedieť
Ja by som na jeho mieste vyskúšala.
Ale sem tam mi @kachie povie že mám suchú pleť, potom si občas na to drbnem niečo čo nájdem v kúpeľni, voľaký nivea krém to je