ja mam sestru.ked sme boli maly tak sme sa vzdy bili a hadali.teraz ked uz ma ona 27 a ja 21 tak uz spolu vychadzame,lenze si myslim ze este sme nedospeli k vztahu ako brat a sestra.sestra by mala byt tym s kym sa vies porozpravat,ktora ti pomoze,je to ta
mam starsieho brata, ked sme boli mensi, tak sme sa tiez hadali a bili, nie nejak velmi casto a tvrdo, ale stavalo sa to. potom este aj ked sme uz boli starsi trochu, tak sme sa zase o komp hadali sem tam a tak..a potom uz ani to v podstate. mame vztah dobry, ale tiez nemame daky velmi velmi doverny vztah, ze by som mu uplne vsetko o sebe vravel alebo tak...
no pri dovernych rozhovoroch o sukromnych veciach uprednostnujem kamaratov.. rodinu z tohto vylucujem..ale vztah mame dobry s bratom (29) aj segrou (23)..takze sa vieme bavit o vselicom ale sukromne veci si nechavame pre seba..
Mám brata, 21 ročného. Vždy sme sa mlátili, ale tak z lásky. Potom sme spolu vychíádzali úžasne... A teraz ho nemôžem ani cítiť. Ale za to všetko si môže sám
Mám sestru, o 2 roky mladšiu, kedysi sme sa väčšinou tĺkli a hádali, najskôr o všetko, potom o comp ...
Ale momentálne mám s ňou najúprimnejší vzťah zo všetkých... Pretože jej môžem povedať vždy úprimne, čo si o nej myslím, niekedy je to kruté, a viem, že sa urazí, ale zároveň sa máme rady natoľko, že sa na seba nedokážeme hnevať dlhšie ako 1 deň... A ona takisto... Keď chcem počuť na niečo kritiku, alebo si nie som istá, idem za ňou
Je tam proste 14 ročné intenzívne poznávanie , ja si neviem predstaviť život bez nej...
A keby si pred takými troma rokmi prečítam toto, čo som tu napísala, neuverím tomu .
a este jeden ma napadol, ze "ano, vychadzame spolu niekedy, ked ideme kamsi spolu, tak vyjdeme vacsinou naraz, resp. tesne jeden po druhom z domu" ach, ach nahahaha.
Ja mam dvoch bratov jeden má tak 90% všetkých povahových vlastnosti ktorými opovrhujem. Takže sme na nože keby že je môj spolužiak tak sa z ním asi ani nerozprávam. Všetkých sa snaží ovládať jediný správny názor je ten jeho. Proste ja sa z nim jedine hádam. Mladší je celkom v pohode ale veľmi pod vplyvom toho druhého a navyše je v puberte takže sa tak aj správa tz tiež sa vyhýbam konverzácii z nim.
sú podstatne starší ako ja a preto keď som bol malý, tak mi boli skôr niečo ako polorodičia. So sestrou mám asi lepší vzťah, lebo je menší vekový rozdiel a proste je to sestra, je sranda s ňou.
Brat je zas na také normálne veci, takže jeho sa môžem spýtať na otázky potrebné k životu.
Avšak nejaký blízky vzťah nemáme, vyrastal som ako keby som bol jedináčik.
Dokonca mám niekedy taký pocit, že brat má predo mnou rešpekt, až mi je to divné
Mam 2 starsich bratov(20 a 18)a mam s nimi mimoriadne skvely vztah oni sa o mna od detstva spravali milo..my sme sa nikdy nebili ani nist...a teraz sa strasne tesim ked pride starsi bracho domov z intraku...idem ho so psom pockat na stanicu a potom len kecaamee a kecame o vsetkom no to som sa nejak zakecala proste ich mam oboch fakt moc rada
noo mam sestru ktora je odomna o 12 rokov starsia..a vychadzame spolu welmi dobre akoze prave som u nej na prazdninach a je to v pohode.. a v poslednej dobe sa to dost zlepsilo..
nj, mam 5 súrodencov ale dobre vychádzam len s tromi zvyšok ma nejak netrápi... a vychádzam s najstarším bratom a najstaršou sestrou a s mladším bratom, medzitým ešte dve staršie sestry, ktoré nemusím no... ale čo už, šak sestry...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale momentálne mám s ňou najúprimnejší vzťah zo všetkých... Pretože jej môžem povedať vždy úprimne, čo si o nej myslím, niekedy je to kruté, a viem, že sa urazí, ale zároveň sa máme rady natoľko, že sa na seba nedokážeme hnevať dlhšie ako 1 deň... A ona takisto... Keď chcem počuť na niečo kritiku, alebo si nie som istá, idem za ňou
Je tam proste 14 ročné intenzívne poznávanie , ja si neviem predstaviť život bez nej...
A keby si pred takými troma rokmi prečítam toto, čo som tu napísala, neuverím tomu .
btw mam a vychadzame dobre..
ale už sa mi ootm nechce písať už som to kdesi písal
sú podstatne starší ako ja a preto keď som bol malý, tak mi boli skôr niečo ako polorodičia. So sestrou mám asi lepší vzťah, lebo je menší vekový rozdiel a proste je to sestra, je sranda s ňou.
Brat je zas na také normálne veci, takže jeho sa môžem spýtať na otázky potrebné k životu.
Avšak nejaký blízky vzťah nemáme, vyrastal som ako keby som bol jedináčik.
Dokonca mám niekedy taký pocit, že brat má predo mnou rešpekt, až mi je to divné