Kurva však ak chcem vedieť niekoho štýl, tak sa mu kuknem do profilu. Ako môže vzniknúť o tomto debata ?.. Keď tak predstavím daný štýl/interpreta poviem čo ma na ňom zaujalo a opýtam sa sa na niečo. Anketou, ktorá zahŕňa čisto názvy odvetví hudby sa nič nedozvieš. Jedine, že máš radosť z toho, že ti niekto reaguje na anketu, ktorú si sama založila tak to chápem.
Je pekné, keď máte svoj štýl - ale nie je pekné, keď ste tým štýlom ovládaný Ja milujem gothic rock a metal, ale nenávidím, keď ma označujú ako gotha alebo metláčku... Ja som jednoducho ja! Na nič sa nepotrebujem hrať a nechcem byť otrokom svojho štýlu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
anketa tu uz bola x krat ale dobra moznost
dostanem štítok na ucho ako krava a podľa toho ma niekam taradia ?
nemam sice pocit ze patrim k tomuto stylu, ale uplny original rozhodne nie som..
Kurva však ak chcem vedieť niekoho štýl, tak sa mu kuknem do profilu. Ako môže vzniknúť o tomto debata ?.. Keď tak predstavím daný štýl/interpreta poviem čo ma na ňom zaujalo a opýtam sa sa na niečo. Anketou, ktorá zahŕňa čisto názvy odvetví hudby sa nič nedozvieš. Jedine, že máš radosť z toho, že ti niekto reaguje na anketu, ktorú si sama založila tak to chápem.