Ja mám rád Mestské divadlo v Žiline, oni hrajú také modernejšie veci. Väčšinou. A naposledy som videl dobré predstavenie martinského divadla, volalo sa to národný cintorín. Perfektné to bolo.
obľúbené asi nie, najčastejšie chodím do snd a predstavenia majú dobré, či menšie, či väčšie a viac sa mi páčia klasické inscenácie, naposledy sme videli elity a bolo to super
v MD v ZA som bol parkrat, pacilo sa mi a snad este pojdem dakedy. Okrem toho mame v LM Divadlo Gasparego, ale teda to je divadelny subor, nemaju budovu vlastnu a tak, neviem, ci aj takto to myslis Kazdopadne od nich som videl Osamelý západ a este teraz mam zimomriavky, ked si na to spominam - ale zaroven viem, ze sme odchadzali z manzelkou z divadla dost taki zroneni, taka dost disturbing hra to bola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tiež Studio DVA divadlo - tam som videl naposledy Elišku Balzerovú v hre jedneho herca "Muj báječný rozvod"
aj žilinské Mestské divadlo, hlavne keď sú tam 3T
a naposledy som videl Milana Lasicu a Danielu Kolářovou v hre "Pul hodiny zpoždění" v divadle L+S