Nie, aj keď je to dobrý nápad, celú by ma to domotalo, lebo ak si to dám pred mamu tak sa mi to zmeni a bude uložena pod "I" a mňa to proste nenapadne ked jej budem chcieť zavolať
Nie nemám ich tak uložených, ani neplánujem pretože by som si na to už asi nezvykla. Nemyslím žeby to na Slovensku bolo potrebné. Skôr v zahraničí, ale aj tak si nemyslím žeby to bolo až také nevyhnutné.
@fylo no presne nad tým som uvažovala.
....že uložiť dvakrát.. je to tak lepšie.. keď bude treba tak mojich blízkych nájdu pod ICE ale pre mňa budú uložený pod mama a oco.. ..
cislo na mamu som mal vzdy v hlave a vytukaval ale niak som si to asi rped mesiacom hodil ako ice ale niak v tom zmysel nevidim ked sa mi nieco stane podla mna bude prva vec co mi niekto ukradne mobil takze nevidim vyznam
ano mam, kedze moja sestra je zachranarka a donutila ma ale je to naozaj prakticke, povedala, ze ked niekoho vezu do nemocnice, kolkokrat nevedia, komu sa maju ozvat, pretoze dotycny moze mat v mobile ulozene cislo na rodicov, ale bohvie pod akym menom, takze skratka ICE je velmi dobra tak ukladajte!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
....že uložiť dvakrát.. je to tak lepšie.. keď bude treba tak mojich blízkych nájdu pod ICE ale pre mňa budú uložený pod mama a oco.. ..
a nechapem tej vete ze tu mas triedna posluz si?
@stanik strasni je s makkym i