mala som oboch, ale tatko mi furt daval na nastenku fotky ako som bola mala, a ked som mala peknu romantiku fotku s byvalym, tak mi tam kazdy pisal, ako sme krasny par a podobne a oco mi tam napisal "veznem bakulu!!!"
a mama tiez raz zbadala odkaz na kamaratovej nastenke (!!), a zobrala si to vazne, a na druhy den pridem na fb a na nastenke som mala napisane "no pekne mirka...dobra vec tento facebook, ze? clovek sa tu podozveda veci..."
tak som si ich zmazala, a konecne som mohla otvorit vsetky albumy
obaja maju fb,ale ani jedneho nemam v priateloch,aj ked mamina s tym jeden čas otravovala, ale nikdy som si ju nepridala a ju potom prestalo baviť posielať žiadosti o priatelstvo
stačilo mi,ked ju mala sestra v priateloch,a tie trapne komentare..vtedy som bola rada že ju nemam
@n0win0u ja som tri mesiace nie ale potom zduta bola z toho tak som potvrdila setko blokla a cela rodina je spoko tak co narobim
uz si nepamatam co tam daval je mozne ze dake chujoviny ved tak to sa nanho podoba celkom teraz nebude na intraku nebude mat s kym tolko vypijavat tak bude vyzerat slusne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mal som,ale už nemám
a aj možnosť:
ani ja nemám FB
a mama tiez raz zbadala odkaz na kamaratovej nastenke (!!), a zobrala si to vazne, a na druhy den pridem na fb a na nastenke som mala napisane "no pekne mirka...dobra vec tento facebook, ze? clovek sa tu podozveda veci..."
tak som si ich zmazala, a konecne som mohla otvorit vsetky albumy
a oco je salamista, chodi tam obcas, radsej kvasi na pokeci,
chodím na fb málokedy a nemá za čo do mňa pindať-tak nech sa pokuká
stačilo mi,ked ju mala sestra v priateloch,a tie trapne komentare..vtedy som bola rada že ju nemam
a peto tam nepridava dokopy nic poriadne som nepostrehla daco extra hrozne
cez rok tam je toho viac
uz si nepamatam co tam daval je mozne ze dake chujoviny ved tak to sa nanho podoba celkom teraz nebude na intraku nebude mat s kym tolko vypijavat tak bude vyzerat slusne
Pre jeho dobro