@hangtime11 keď sa ti páči čiarový kód tak si ho daj. a ja mám ako čísla dátum narodenín
a čo sa týka bolesti. každý má iný prah bolesti a záleží aj na tom, kde sa tetovanie robí. mňa osobne tetovanie bolelo. (len niektoré pasáže čo boli fakt že na kosti. sa mi triasla chrbtica až v zadku slight_smile: ale dá sa to vydržať. lebo keď to človek chce, tak tú hodinku dve pretrpí.
samozrejme aj hojenie je dôležité. treba počúvať pokyny tatéra a starať sa o to ako o oko v hlave.
@beaniesigel ja som prišla domov s hotovou vecou tajila som to a po piatich dňoch som to ukázala mame. otcovi som to ukázala až po 18, takže o 8 mesiacov neskôr. a skoro ho porazilo, keď to uvidel.
@iwuanka - presne aj ja som chcel čísla dátumu narodenia ale ja ho chcem na ruku, ale ešte neviem, buď ten čiarový kód alebo jaštericu alebo niečo čo si sám vymyslím
hej?=D lebo mne sa raz snivalo ze ma kusol medved do ruky a citila som tu bolest..aspon viem ze sa mam medvedov vyhybat ak to ma bolet ako v sne, kde som od bolesti odpadla=D=D=D=D=D=D=D=D
Mám... Na krku symbol s horoskopu (rak) inak vo fotoalbume sa to dá nájsť a mňa to nebolelo, inak, síce neviem prečo ( možno, kvôli chronickým bolestiam chrbta), a iste si dám aj ďalšie, len treba na to peniažky... A rodičia o tom nevedeli, takže som došla domov a bolo prekvapenie mama mi oznámila, že som sa zbláznila a otec, mi oznámil, že to vyzerá dobre...
Ja si chcem dať čiarový kód ... a pod tým je 16 čísel .. a 8 si dám môj dátum narodenia a 8 iný dátum to je jedno aký ... aaa idem si do dať na zápästie tam na tie žily ale až na zimu, pretože ževraj to nie je nejak dobré si to dávať v lete, ke´d svieti slnko .. takže tak
ja nemám, aj som nad tým rozmýšľala, ale sa viac ako bolesti bojím nejakých zdravotných problémov potom... ak by som si ja dala tak len také jemné stopy vlka na lopatku asi. aj keď tam to isto bolí ale myslím, že by sa to dalo prežiť. ale zbytočne polemizovať, keď na to nemám peniaze. to si dám radšej urobiť piercing (konkrétne do pery), lebo v prípade potreby sa dá vybrať... a trápenie s tým mi príde rovnaké alebo aj menšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@jerry483 - vraj to vôbec nebolí tak ako si to všetci myslia, a mne sa raz snívalo že ma tetujú a nebolelo to
alebo potom na chrbát anjelské krídla
a čo sa týka bolesti. každý má iný prah bolesti a záleží aj na tom, kde sa tetovanie robí. mňa osobne tetovanie bolelo. (len niektoré pasáže čo boli fakt že na kosti. sa mi triasla chrbtica až v zadku slight_smile: ale dá sa to vydržať. lebo keď to človek chce, tak tú hodinku dve pretrpí.
samozrejme aj hojenie je dôležité. treba počúvať pokyny tatéra a starať sa o to ako o oko v hlave.
hej?=D lebo mne sa raz snivalo ze ma kusol medved do ruky a citila som tu bolest..aspon viem ze sa mam medvedov vyhybat ak to ma bolet ako v sne, kde som od bolesti odpadla=D=D=D=D=D=D=D=D