nemam a nebudem mat. bud sa necham pochovat niekde mimo alebo sa dam spalit. a mozno ma ani nebude mat kto pochovat, tak sa spolieham na to, ze ma aspon macky zjedia
veď kludne no, väčšinou tak chcú odbremeniť rodinu od finančných záležitostí, takže to chápem
ja ale hrob nechcem, nechcem byť ani pochovaný, čiže buď ma spália alebo čo ja viem čo, chcem aby si ma ľudia pripomínali v pamäti a nie nejakým náhrobným kameňom
čojaviem
jeden ujo si dal urobiť hrob a potom vravel, že možno keď smrť pôjde okolo jeho hrobu, vyškrtne si jeho meno zo zoznamu v domnienke, že je už mŕtvy a on potom nikdy nezomrie
moja babka s dedkom už majú hrob.. chodia si ho pravidelne pucovať... ale to je zas iba také malomeštiacke huncútstvo... lebo sa to patrí a bla bla bla... a hlavne nech je ten náhrobný kameň čo najdrahší, aby susedia závideli... nepochopím to proste..
ja sa nechám radšej spáliť a rozsypať v prírode, kde si budem krásne voľne poletovať ako keby sa zo mňa mal stať každoročný fetiš na 1. novembra a hniť vo vlhkej úzkej rakve...
ak sa babke a dedkovi "uvolní" miesto ktoré chcú viacej tak s mamou budeme mať -____-
nechcem... proste zbytná oštara a čo ja viem čo, stačí spopolniť a kamsik vysypať.
Keď budem veľká (asi 2 metre 30), tak si aj ja dám urobiť hrob so sochou anjelika... nebudem sa spoliehať na mojich príbuzných, ja ich poznám, dali by mi tam určite len nejaký drevený krížik, aby vedeli kde som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
poisťovne by pre takýchto ludí mohli spraviť nový produkt, napr: celoživotné sporenie na hrob, náhrobný kameň, rakvu, mumifikáciu, whatever...
ja ale hrob nechcem, nechcem byť ani pochovaný, čiže buď ma spália alebo čo ja viem čo, chcem aby si ma ľudia pripomínali v pamäti a nie nejakým náhrobným kameňom
ale zas, ja mám už od dvoch ľudí sľúbené, že ak by som umrela, tak dostanem miesto kvetov sušený zázvor
jeden ujo si dal urobiť hrob a potom vravel, že možno keď smrť pôjde okolo jeho hrobu, vyškrtne si jeho meno zo zoznamu v domnienke, že je už mŕtvy a on potom nikdy nezomrie
ja sa nechám radšej spáliť a rozsypať v prírode, kde si budem krásne voľne poletovať ako keby sa zo mňa mal stať každoročný fetiš na 1. novembra a hniť vo vlhkej úzkej rakve...
nechcem... proste zbytná oštara a čo ja viem čo, stačí spopolniť a kamsik vysypať.
Najviac sa mi paci myslienka nechat svoj popol vysypat do vesmiru.
Par z vas snad pochopi preco
a prečo toľkí že spáliť a rozsypať? veď to je plytvanie materiálom!
keď už spopolniť, tak potom popol nejak využiť, napríklad na diamant
» www.cremationsolutions.com/c4/Cremation-Di...
alebo strom
» www.usurnsonline.com/memorials-2/mem...
nie, teda