my až tak na poslednu chvilku=Dzatial neni čas.a nikomu sa nechce zdobiť a tak=Du nás by ani tak dlho nevydržal =Dpes by ho ocikal .sestra by s nim hrala futbal =Dja by som si na nho veci hadzala,vešala=D
@Freedomko Neviem kde ty kupujes vianocne stromceky, ale ja idem 22 alebo 23 do jednej dediny ktora sa vola "Schattendorf" a tam maju nasadeny lesik stromcekov, a ja si vyberiem stromcek, oni mi ho pred ocami odpilia, daju do takej sietky, aby sa lahsie transportoval, a mam cerstvy vonavy stromcek Ach je to Rakusko este o krok vpredu, mno...
nie mne sa zda skoro. a navyse nam sa ho najprv nechce zlozit a potom rozlozit. a par rokov dozadu som sa tak pozrela po izbe a hovorim si nieco tu chyba! a to nasi na valentina zlozili stromcek!
my mame umely stromcek... zo zivym je vzdy babracka, treba to odpratavat, je z toho bordel... nie,dakujem. A stromcek vzdy staviame a zdobime 24.decembra...
@Freedomko no... studujem v Rakusku (v Eisenstadte), a aj tam viac menej byvam... tak preto A Pezinok mam v profile lebo som z Pezinka, a ked som na Slovensku, tak byvam v Pezinku :p
Ten stromcek rastie niekolko rokov a sedlaci ho koli vianocnemu osialu, ktory trva ani nie mesiac znicia. Co takto si kupit drot&plast s moznostou dozivotnej zaruky, ziadne upratovanie opadaneho ihlicia. A sedlaci kradnuci stromceky na cudzom pozemku su vrchol.
vianocny stromcek je podla mna riadna kokotina .... nechapem preco si ho ludia davaju ... strom do bytu/domu ... nepochopim.... aspon ze u nas mame na stromy v obytnych priestoroch jednotny nazor.... je to kokotina ...
Ahaho, par tem dozadu sa skoro 50% opytanych vyjadrili, ze su neveriaci a s kostolom nemajunic spolocne, a zrazu ked idu vianoce tak kazdy vypisuje ako doma ozdobuje stromcek .
ja ho uz mam osobne sa kupil pred hypermarketom.....
a chcem len upozornit ze pred hypermarketom stoja 20 a viac ja ho mam za 21.70euro a som sa neslavne dozvedel ze v hornbachu ho maju za15euro takze....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
včera sme kúpili v IKEI krásnu živú jedličku za 5 eur, no nekúp to
milujem ten deň..mama a otec varí, my s bratom ozdobujeme stromček, pozeráme rozprávky, dobaľujeme dareky príp. nejaké zháňame..ach
@sheily u nas 23 vecer alebo 24 rano sa stavia
@ayreen a ja som si v ikei kupil u vianocny darcek vcera poobede
@jaro1991 si myslis ze tie stromceky co su teraz vonku odrezane su mladsie ako dva tyzdne ? a ze budu rezat dalsie ? zabudni
a btw pezinok mas v profile takze kto ma vediet ze chodis nakupovat stromceky do rakuska
a ja nekupujem stromcek mame umely
ale predavaju tu naokoli tak ako som poveda cize ich nerezu ale maju aj 2tyzdne vonku a urcite ich neodrezavali rano hned co ich vystavia
Máme umelý. A budem ho zdobiť ja. Len a len ja
Ešte nemáme... až 23 budeme zdobiť... a kedy ho rodičia kúpia.... to netuším =D
a chcem len upozornit ze pred hypermarketom stoja 20 a viac ja ho mam za 21.70euro a som sa neslavne dozvedel ze v hornbachu ho maju za15euro takze....
Vianocny stromcek je symbolom Vianoc a Vianoce su krestanskym sviatkom - oslavuju narodenie Jezisa Krista.