Máte v rodine niekoho za koho sa vyslovene hambíte ???
teda či proste máte prípady v rodine že niektorí proste prídu za vami len vás nasrať strápniť a zdeptaťa všeobecne aj na ulici by ste sa k nim občas nepriznali?? a vôbec je to normálne ???
Nie... niektorých by som najradšej občas zabila, ale neviem o tom, že by ktokoľvek z nich robil niečo také hrozné... (nanajvýš tak babka s dedkom, keď sa sťažujú susedom ako ich "týrame" ) ale čokoľvek by ktokoľvek z nich spravil, ja viem že ja sa nemám za čo hanbiť a už vôbec viem že sa nejdem hanbiť za správanie svojich príbuzných...
moja pokrvna rodina je uplne super a zboznujem ich keby som sa mala za niekoho hanbit tak je to moja nevlastna máti, ale tu nejako extra neberiem do úvahy..
nikdy v živote som sa za nikoho nehanbila.. a myslím , že je to totálna hlúposť hanbiť sa za niekoho.. veď keď ten človek robí hlúposti.. robí hanbu len sám sebe .. čo má jeho chovanie spoločné so mnou
hmm tetu jednu tetu neznášam ale vážne... ona je taká hnusná... šak to s ňou sa nedá normálne pororprávať... na všetko má blbé pripomienky, ešte aj nato, ako sa obliekam a to mi asi najviac vadí, proste na všššetko čo len dokáže nájsť :/
ciastocne bratranec s ktorym byvame, potom jeden dalsi bratranec ale za neho sa hanbi cela rodina on je taka cierna ovca, a potom mame takeho vzdialenejsieho pribuzneho....on je hanba sam o sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
jasne, ze strapnovania, vytacky a hanba je na dennom poriadku, ale tak co uz, neberiem to osobne. prirastli mi k srdcu taki aki su
ale mala som
Ale vlastne ja sa skôr bavím
Ale zbytok to vidí inak a za mňa sa prezmenu hanbia často