@priekala@2 prémiový produkt ponúka nejaký nadštandard - pri bankových kontách sú to väčšinou benefity ako neobmedzené služby zadarmo (výbery z bankomatu, transakcie, vedenie účtov vo viacerých menách, prémiová karta) alebo vstup do lounge, poistene.. banky ho dokonca pri splnení nejakých podmienok ponúkajú zadarmo.
@thunderstorm@3 nie, mám akurát časť odložených peňazí presunutých na ďalší účet, keď by došlo k nabúraniu sa mi k účtu. Neplatím za neho, ale nepovažujem to za nič prémiové.
@thunderstorm@5 to mi navrhla teta za pultom v banke. Ale asi usúdila, že som aj bohatý, čo mne aj zalichotilo a asi by si tiež priala mať usporené toľko čo ja. Asi som špecifický zákazník navzdory môjmu veku a iných ľudí, čo tam približne v mojom vekovom ročníku prichádzajú, lebo ja som šetrný a tiež ani nemám ženu a deti, čo mi nerobí ešte "vietor" v účtoch. Ale ja aj odmietam poistky, ako životné poistenie. Som dosť nedostupný, zaneprázdnený zákazník, preto som rád keď ani nevolajú.
kto v tom vie plavat...ja som premiova vzdy v ten rok, ked s bankou potrebujem nieco riesit teda napriklad teraz, ked riesim refinanc hypo. potom zas idu moje kratkodobe az strednodobe uspory zarabat inam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A druhy ucet, lebo z neho platim hypo a mam tam dds.
Nic viac od financnych institucii nepotrebujem ?♀️