Mate vo svojim jedalnicku jedlo sktorym sa nedokazete, nechcete ,alebo velmi tazko s niekym druhym delite ? Umna jeto varena kukurica nedokazem sa s nou rozdelit ani porokoch jak clovek vacsinou je to dobrovolne nasilu a citim sa jak decko bez lizanky
Ceresne, parenica a dobra pizza, kym mi jedia oci. Ked mi ostane, tak uz v pohode
Ale zalezi s kym. S frajerom alebo segy sa podelim rada so vsetkym, ale keby sa mi kolegyne nanosili do ceresni, to nie.
Ako vyssie, zavisi od toho ze s kym sa delim. A aj od toho ci sa druha strana deli tiez ale vseobecne tazko sa mi deli s perkeltom, dobrou pizzou a napriklad aj poctivou cesnackou ale bolo by toho asi viac
Mne maloco chuti, som dost chudá a vacsinou jem, len ked som velmi hladna :/ Takže fakt desne nerada sa delim o jedlo napr hranolky z mc'donaldu, pecene kuracie křidélka a kozka z pečeného kurata, ... Ale vlastne cokovek. Lebo ja viem, ze ak si zmensim tu porciu, tak vyhladnem zase az o niekolko hodin aj tak. A strasne sa snažím pribrat, ciže pre mna cim vacsia porcia, tým lepsie. Ale nemam problem napr navařit pre dvoch, kde viem, ze mi moja cela porcia zostane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale nemám problém sa rozdeliť.
A pivo.
A vino.
Ale zalezi s kym. S frajerom alebo segy sa podelim rada so vsetkym, ale keby sa mi kolegyne nanosili do ceresni, to nie.
inak sa rád delím a dobrými vecami už len preto, že to beriem ako zážitok a chcem aby si to vyskúšal i druhý človek
Ked mam vela cokolady tak nulam cela stastna nech som memi jedina co pribera ale ked malo tak mi srdce praska