Ono.. Niežeby som mala jedného človeka na všetko, ale viac ľudí, a každému z nich môžem povedať niečo. Napríklad čo sa týka chalanov, to sa bavím a kamoškou a vážnejšie veci ohľadom školy napríklad riešim s rodičmi.
@boolean zas ťa zarmútim, ale nemáš tvoja sloboda končí presne tam, kde začína sloboda iných. a to že sú nadávky vo svete tolerované, neznamená, že to je ok či nebodaj dovolené
Presne ako @11 ale ja nemam, nezverim sa len tak hocikomu, ale ked uz najdem cloveka, ktoremu mozem, tak poviem naozaj vsetko, mam rada taketo hlboke a otvorene vztahy
@boolean tolerovane urcite neznamena dovolene! tolerancia, je nevyjadrenie "odporu" nie "odsuhlasenie cinu" a to je zasadny rozdiel..
tolerancie nie je vyslovny ci akykolvek suhlas, skor len akceptacia cinu, avsak moze prist neakceptacia a je koniec..
tvoje nadavanie svedci jedine o tebe, takze ostatni vobec nemusia riesit tvoje nadavanie.. proste ta mozu odpisat celeho
@johnysheek základ prežitia v dnešnom svete je umenie "mamvpičizmu" je mi jedno kto si čo o mne mysli.. ja robim čo ja chcem.. v tom je najväčšia sloboda.. ostatní na mňa možu mať nazor ale to je tak všetko..
@johnysheek ďalši dôkaz
https :// www .youtu .be /5gqHTlBp6iY?t=434
(odkaz si skopiruj a zlož dokopy bez medzier, nechcem aby ho birdz dojebal)
"Some people argue that everyone has the right to express themselves however they want, even if other find it offensive or upsetting. "
@kosh nie len som nemal čas, som na dovolenke. Problémom je že ich reakcia bude zlá. Často sa mi stáva, že "svojimi rečami sa správaš ako malé decko", "najprv si premysli čo hovoríš" a pri tom prejavujem len svoj názor a to ma najviac mrzí.
@kosh ale vieš to sa u mňa nedá, no proste ak by si bol na mojom mieste tak by si pochopil, ale ja už som si na to nejak zvykol. Ja som bol celý život samotár...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
inak ne.. je proti zdravemu rozumu niekomu na 100% veriť.. a kto tak robí je debil..
ináč si dávam obrovského bacha na ľudí, poučil som sa z minulosti..
(EleGiggle)
ale zato mám vždy niekoho, kto sa na mňa vykašle
a mňa nezaujima nazor inych na moje nadavanie...
(a teraz som nemyslel špecialne na teba.. )
tolerancie nie je vyslovny ci akykolvek suhlas, skor len akceptacia cinu, avsak moze prist neakceptacia a je koniec..
tvoje nadavanie svedci jedine o tebe, takze ostatni vobec nemusia riesit tvoje nadavanie.. proste ta mozu odpisat celeho
fuck this shit..
achjaj, fuck this shit..
https :// www .youtu .be /5gqHTlBp6iY?t=434
(odkaz si skopiruj a zlož dokopy bez medzier, nechcem aby ho birdz dojebal)
"Some people argue that everyone has the right to express themselves however they want, even if other find it offensive or upsetting. "
Jemu verim