? za 1. bývam v dubnici... to je samoosebe obrovskámožnosť aby človek takýcgh poznal vela...a navyše bývam na sídlisku na ktorom bývam.... jednoducho poznám ich strašne veľa
@klaudiqaaa No ale je rozdiel zavislost a drogova zavislost. Zavisla mozes byt aj od TV telefonovania alebo mocenia na ludi. Marihuan nesposobuje drogovu zavislost ale moze sa nanu clovek naviazat ako na cokolvek ine.
@qwer28 Marihuana patrí medzi drogy, tým pádom spôsobuje aj závislosť. Sú dva typy závislosti - fyzická a psychická. Marihuana fyzickú závislosť spôsobuje zriedka, možno pri skutočne dlhodobom a pravidelnom užívaní, no spôsobuje psychickú závislosť. Fyzická závislosť sa dá liečiť oveľa jednoduchšie ako tá psychická, ktorá je príznačná pre všetky typy drog. Najčastejšie ide o to, že človek už nedokáže pociťovať šťastie, pokiaľ látku neužije (teraz píšem len o látkových závislostiach), pretože centrum blaha v mozgu nie je stimulované bežnými radostnými situáciami. Mám kamaráta, ktorý roky fajčí marihuanu (vyskúšal aj kadečo iné, no nezostal pri tom) a sám sa mi priznal, že už ho neteší nič, okrem toho, keď si ide "zabafkať".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A v podstate väčšina mojich momentálnych známych sú závislí, ale lepšia stránka je že všetci sme sa liečili a momentálne sme čistí
a nech mi nikto nehovorí že tráva nie je návyková!!
(je pravda, že celkovo nepoznám veľa ľudí, ale aj tak
@klaudiqaaa there's a natural mystic blowing through the air.
heh, ty máš recht patríš medzi tých každých prvých
filip
Ja som tiez zavisla
dafuq?
maminho priatela na polovnictvo
papagaja na proso
seba na PC
xD