@flyingislife ja nechápem, čo ti vadí... ? Mňa zaujíma kto, v resp. koľkí vodičák chcú, lebo napríklad moji bratranci si myslia, že je to zbytočnosť ...
Alebo si založ svoju vlastnú anketu a daj do nej svoje možnosti...
@fxx fakt? no vidiš.... a aj stresy boli? či ani nie?
u nas sú trochu iné skúšky: my nechodíme po cvičisku, iba prejdeme pár ulíc v meste, skúsime, ako nám to ide so semaforom a to je asi všetko. Žiadny slalom.
@flyingislife možno sa cítiš nedocenený, že som ťa zrovnocennil s tými, čo len plánujú mať vodičák a ešte ho nemajú... v tejto ankete nie je žiadny rozdiel medzi tými, ktorí vodičák majú a ktorí ho chcú mať, pretože podstatné je, že ho mať chcú, alebo kedysi chceli a majú ho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
to je hádam rozdiel nie?
kaŹdý kto ho robil vie Že rozdiel medzi tým MAŤ ho v ruke a plánovať ho MAŤ je dosť velký.tak si to niekto opravte.
a áno mám vodičák.
Alebo si založ svoju vlastnú anketu a daj do nej svoje možnosti...
btw. congratulation
u nas sú trochu iné skúšky: my nechodíme po cvičisku, iba prejdeme pár ulíc v meste, skúsime, ako nám to ide so semaforom a to je asi všetko. Žiadny slalom.
to Že nevieš čo mi vadí mi je jasné.
mne je to dosť jedno celkovo ,len je to od veci lebo je rozdiel či niekto niečo chce alebo má.
a mohol si to rozdeilť to je celé
nie ja tu ankety ani nič podobné nerobím.
ja planujem toto leto, hned po mature
no ja nemam ani neplanujem
Aj tak ešte stále jazdím ako debil
som dospelá, mám vodičák a mám aj auto
a celkovo neprechovávam vášeň k automobilom.
A chcel by som aj na motorku... na ktorej jazdím... a vodičák nemám