voňavku ani nie, ale taký jeden antiperspirant od nivei a rúž (pripomínajú mi "staré časy") ....Ale vlastne jedna od Thierryho Muglera mi pripomína obdobie keď som ešte bola na intráku ...tam som mala jednu podobnú a furt som sa s ňou voňala a ak sme šli do mesta, tak som vždy musela ísť do fannka sa ňou postriekať a furt ju chcem, len nemám peňáz (ach)
Moje voňavky mám dlho dlho tie isté a tak mi pripomínajú určité životné obdobie. Jedna mi pripomína superské leto, druhá superskú zimu (rôzne udalosti počas toho).
Jeden sprej mi pripomína venček a strašne ma irituje . Musela som ho zahodiť (pritom tam nič zlé nebolo, ale nechcela som stále pri sebe cítiť venček a všetko okolo toho)
Momentálne som dostala jednu, čo mi pripomína nemocnicu, neviem prečo.
A zbytok voňaviek mi došiel, ach. Ale mala som takú jednú banánovú, ktorá mi pripomína obdobie trinástich rokov a všetko s tým spojené a ešte jednu broskyňovo-kokosovú, ktorá mi pripomínala minulú jar/leto.
Ok, taká pekne slaná inzulínová vôňa, ktorú keď zacítim z nejakého cukrovkára, tak si spomeniem na moju blbú pičku. Žuvačky (detské orbitky) - detstvo a ešte keď cítim strúhanku, tak si spomeniem ba babku
Hlavne ak si na neikoho spomeniem, alebo ho vidim na fotke viem si okamžite vybaviť jeho "pach", akoby stal hneď pri mne... Niekedy to je tak intenzívna vôňa, až sa mi nechce veriť, že to je len "spomienka".
kazda co som pouzivala mi pripomina dake zivotne obdobie, ale haluz je ze proste ked si ju dam znova mam pocit ze sa aj citim ako vtedy ked som ju pouzivala take proste spomienky vo voni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
dokonca som si to ani neuvedomovala ked som napriklad menila deodoranty a potom ekd som sa k nemu vratila tak to bolo uplne... neskutocne asociacie.
Keď mi to to 'niečo' pripomenulo, zdbihol sa mi žalúdok. Odvtedy ďakujem, neprosím.
A zbytok voňaviek mi došiel, ach. Ale mala som takú jednú banánovú, ktorá mi pripomína obdobie trinástich rokov a všetko s tým spojené a ešte jednu broskyňovo-kokosovú, ktorá mi pripomínala minulú jar/leto.
Ok, taká pekne slaná inzulínová vôňa, ktorú keď zacítim z nejakého cukrovkára, tak si spomeniem na moju blbú pičku. Žuvačky (detské orbitky) - detstvo a ešte keď cítim strúhanku, tak si spomeniem ba babku
Ale uz si ju nekupujem.
btw..je to važne super ako rôzne vône pripomenajú určite veci..aj pekne aj nepekne..mne kazda vonavka čo mam..skoro..pripomina čosi..je to super pocit
Pripomína mi bývalého, lebo som ju mala keď som aj jeho mala.
Pfff. Už mi smrdí.
jednu mám, ktorá mi pripomína jeho