Prosím vas, nevie niekto, kde by som mohla nájsť výsledky tohtoročného Bratislavského krajského kola v Matematickej olympiáde - kategória A? Neriešil to tu niekto , neviete? Veľmi by ste mi pomohli, či už nejakým linkom alebo konkrétnymi informáciami... N
vysledkami myslis nejaky menny zoznam so ziskanymi bodmi?
(ci riesenia zadani)
za mojich cias sa tie vysledky posielali na jednotlive skoly a nijako inak sa k nim dostat nedalo. neviem ako je to dnes, ale pri takej zastaralej institucii by som sa necudoval, kebyze sa za tie roky nic nezmenilo.
teoreticky je mozne, ze sa to na tom nete po case objavi.. (po tak dlhom case, ze to uz vtedy nikoho nebude zaujimat ), takze 9,5 z 10 odbornikov to radi skusit cez skolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
(ci riesenia zadani)
za mojich cias sa tie vysledky posielali na jednotlive skoly a nijako inak sa k nim dostat nedalo. neviem ako je to dnes, ale pri takej zastaralej institucii by som sa necudoval, kebyze sa za tie roky nic nezmenilo.