ja nie som "kockáčka", ja som sa tam prihlásila, lebo dostanem asi jeden plusový bod na matiku...asi 1/4 som vypočítala sama (podozrivo mi moje výsledky nesedeli s tými v možnostiach, tak som dala to, čo bolo najbližšie), 1/4 som odpísala a 2/4 som iba náhodne zakrížikovala políčka, lebo som nestíhala ...keď som otvorila ten "časopis" tak som sa až smiala, lebo som nechápala ani zadaniam...hmm, fakt nebudem kockáčka
úspešne zúčastnená, zadania boli v pohode, ale ako ja nenávidím výpočty uhlov ! no najlepšie bolo že my sme o 11 vycupkali domov a ostatní si tam sedeli ešte dve hodiny
Podľa mňa to bola riadna blbosť úplne sprostí úlohy nič na rozum. Som rada, že som tam nešla zbytočné peniaze v čudu fakt nechápem aký zmysel má dávať také primitívné úlohy za peniaze .. aach Slovensko
@patofbc No veď aj nám platila škola väčšinu, neviem ako to mali nejako doplácali 50 centov či koľko.. ja som tam nebola.. ale neviem príde mi to ako hlúposť
@skingirl94 u nás to platila všetkým, ale len z časti a inak čo sa ulievania týka u nás to bolo prvé dve hodiny a aj to nám prvá odpadla a druhá bola zastupovaná, takže tí čo boli moc nevyhrali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Podľa mňa to bola riadna blbosť úplne sprostí úlohy nič na rozum. Som rada, že som tam nešla zbytočné peniaze v čudu fakt nechápem aký zmysel má dávať také primitívné úlohy za peniaze .. aach Slovensko