Matematika na špeciálnej pedagogike / pedag. ment. postihnutých
Ahojte. Môže mi niekto z vás kto tam študuje (nejlepšie na Univerzite Komenského v Ba - PF) poslať nejaké príklady alebo nejaké to učivo čo preberáte na matematike?
Ak sa niekto nájde tak mi napíšte do TS dám e-mail.
@stormmast3r smeješ sa, ale je to tak. ako si napísal " Matice, funkcie, derivacie, integraly"
@farfala hovoríš z vlastnej skúsenosti? mne to tak ľahké (pre dilinov) neprišlo.
@elemia problémy s násobilkou nemám, ale zato integrály mi robili menší problém
ale ak dobre viem, tak som bola posledný ročník, čo mal matiku. čiže by ti to @nikolbbb nemalo hroziť, ale nie som si na 100% istá. napíš mi mail a pošlem ti tie veci.
@kukuricka a tak je pravda, ze aj moje spoluziacky z tej matiky mali hotovu nocnu moru. ale podla mna skor z tych stresov, ze co ak to nezvladnem, lebo fakt toho bolo vela na jeden semester, ako z toho, ze by to naozaj nevedeli. vacsina sme skoncili s ackami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@elemia a v akom meste študuješ?
ja som totiž počula že matika je ťažka asi ako na ekonomickej že normalne matika ako pre učiteľov ale mne sa to nezdá....
nie, smejem sa, studujem na FEIke. Maximalne tam budes mat nejake logaritmy a statisticke vypocty (priemery, modus, median. odchylky)
@farfala hovoríš z vlastnej skúsenosti? mne to tak ľahké (pre dilinov) neprišlo.
@elemia problémy s násobilkou nemám, ale zato integrály mi robili menší problém
ale ak dobre viem, tak som bola posledný ročník, čo mal matiku. čiže by ti to @nikolbbb nemalo hroziť, ale nie som si na 100% istá. napíš mi mail a pošlem ti tie veci.