Hlásim sa na STU na personálny manažment v priemyselnom podniku. Žiadne technické predmety tam niesú, matematika tam je ale 1 semester. Ja mám obchodnú akadémiu, kde som mal matematiku iba 2 roky. Chcem sa spýtať, či ten jeden semester sa dá nejak dať ale
matematiky bude viac, len sa to bude inak volať kámo.
ten jeden semester to budú zrejme derivácie, integrály, limity, maticový počet, vyšetrovanie funkcií a podobné základné veci potrebné pre chápanie prednášok z iných predmetov.
Ja som bol na tom veľmi podobne matematika prvé tri roky a potom v štvrtom som všetko krásne zabudol. O maturite z nej som ani nepremýšľal.
Pri rozdeľovacom teste som dostal na STU 8 bodov z 50 čo nieje nejaké oslnivé skóre. Tak som sa začal učiť a prešiel som aj Matematiku I aj Matematiku II . Musí sa ti proste chcieť a ešte treba prekonať prvý šok z toho čo všetko chcú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ten jeden semester to budú zrejme derivácie, integrály, limity, maticový počet, vyšetrovanie funkcií a podobné základné veci potrebné pre chápanie prednášok z iných predmetov.
proste si sadneš a naučíš sa to.
Pri rozdeľovacom teste som dostal na STU 8 bodov z 50 čo nieje nejaké oslnivé skóre. Tak som sa začal učiť a prešiel som aj Matematiku I aj Matematiku II . Musí sa ti proste chcieť a ešte treba prekonať prvý šok z toho čo všetko chcú.