Ahojte, veľmi sa nevyznám do počítačov a preto by som sa chcela spýtať či do notebooku v ktorom mi odišla matičná doska môžem kúpiť iba takú, ktorá tam bola alebo môžem aj inú??
@lauren musíš takú aka tam bola ... Ale toto su napiču opravi matičná doska ta vynde kurva draho encem trepnut nejaku cenu ale urcite okolo 100e a nový NB mas za 300e ...
A mimochodom nevieš kedy ti može odýsť niečo dalšie..
fxxovdehydratovanyotec a za koľko by predal??...pôvodne mi odišiel ventilátor, ale kamarát sa mi na to pozrel či vôbec s novým ventilátorom pôjde a okrem toho sa zistilo, že aj základná doska odišla...takže potrebovala by som som aj ventilátor aj základnú dosku
počula som do viacerých, že ma nová matičná doska vyjde drahšie a radšej mi odporučili kúpiť nový notebook....ale zase nájdu sa ľudia, ktorí predávajú súčiastky a keby ma to vyšlo výhodne tak možno by sa dal zachrániť notebook
@lauren , fxxovdehydratovanyotec si najskor robil len srandu pokial si mu nepovedala aky notebook to mas...a skutocne sa ti neoplati kupovat novu dosku, pretoze v nej su casto zapecene aj jednotlive komponenty, neni to len samotna doska...mozno keby si sa informovala v nejakom servise, kolko moze stat oprava
neviem, ale bráchovi sa raz pokazil notebook a sme boli v tej predajni a vravel nám, že ak sa mu pokazila matičná doska, môže si rovno kúpiť nový notebook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A mimochodom nevieš kedy ti može odýsť niečo dalšie..