pokladník , vyberač daní , policajt , režiserka nízko rozpočtových filmov ak cheš vysoko rozpočtové tak musíš mať aspoň Bc pred menom . to je matika z fyziky neviem ale asi napriklad tanečnica tam uplatníš pohyb po kružnici . už sa mi nechce rozmýšľať tak .
STU FEI ma 4 matiky a 2 fyziky,pripadne 3,podla toho na ktorý odbor ideš,potom môžeš ísť na matfyz čo je Univerzita Komenského,obe sú v BA blízko pri sebe,ked pojdeš na Komenského myslím že budeš niečo ako učitel,na FEI máš odbory ako Elektrotechnika,Elektronika,Aplikovaná informatika,Priemyselna informatika,Telekomunikacie,Automobilová elektronika...dalšie mi nenapadnú ..
ale ked chceš z FEI dačo tak Elektrotechnik si môže vybrať aj tú tretiu fyziku,ďalej v Ing. štúdiu je odbor Fyzikálne inžinierstvo,tak to by bolo asi pre teba
a teraz som si až všimol že si baba,to budeš jedna z mála báb tam,samych chalanov budeš mať okolo,ale to by si mala samozrejme aj na Matfyz. na Komenského
to konkrétne neviem ani ja,ale to sa ti vetví až po troch rokoch štúdia,len neviem si spomenúť čo je to druhé tam,ale tak bola by si nejaká elektrotechnička keby si si to rozmyslela,pripadne na stavebnej mas fyziky dosť,nejaka statika a neviem čo ...ja som z FEI tak dopodrobna ti až tak vela z iných nepoviem,ani z iných odborov,len tak čo som počul od spolužiakov
@soreljulien niesu vsetci kusy debilov co si na ukor inych valaju sunky a este sa v tom vyzivaju ...
@vijja12
ty si tiez vcelku pan, lebo v @4 a @5 pise, ze povolania, nie studia na VS, rspkt aj v povodnej otazke to je ... ( pozorne citanie s porozumenim, )
... ale ano, je moznost, ze deva je cela zmatena a nevie sa ani poriadne vyjadrit co chce presne (a naformulovat otazku), tak to na FEIke moze semester presukat par chalanov na intraku a obzvlastnit na mladosti kruzkovice a dovidenia
@movehigher
a dievka, to ze mas maturitu z fyziky a matiky ziadneho zamestnavatela trapit nebude, potrebujes nejaku certifikaciu (co je napr. aj diplom z VS, alebo z roznych institucii) ... uz aku certifikaciu si zvolis je na tebe podla toho co si o nej precitas ...
okrem toho, skus tak porozmyslat ake realne aplikacie ma matematika a ake fyzika a (hadam) dojdes na konkretne povolania s pomocou googla ... clovek co sa nepostavi pred problem a nehlada riesenie za pouzitia mozgu je v praxi nanic
@matwejo ku každej škole som napísal odbor,alebo povolanie mudrlantko a to už ako si ty prešiel semestrom,nemusí tak prejsť každý,nechápem o čo ti ide,mala by ísť nebodaj hned po škole robiť?? výška je lepší výber a FEI nieje na zahodenie,to je už na človeku ako sa k tomu postaví,ty buď o FEI nevieš ani kkt alebo si na to jebal
@vijja12
preco je zle ist hned robit po strednej skole? pokial ten clovek vie spravit pridanu hodnotu, nech robi ... ide o to, ze sa pytala na povolania a nie VS ...
to ci je vysoka skola lepsi vyber nechcem teraz rozoberat, je to debata mimo temy ...
odbory na vysokych skolach si hadam kazdy clovek (a specialne clovek co sa bude snazit prejst technicku skolu) vie najst sam ... pokial nie, nema tam co hladat ...
mimoto veta "matfyz čo je Univerzita Komenského,obe sú v BA blízko pri sebe,ked pojdeš na Komenského myslím že budeš niečo ako učitel" - je jeden z mala dobrych skvostov (rozumej failov) co som cital v poslednej dobe tu ... urcite sa ti vsetci ludia co studuju na FMFI UK odbory -
ŠTUDIJNÝ ODBOR 4.1.1 FYZIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Fyzika
Obnoviteľné zdroje energie a environmentálna fyzika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.1.1 MATEMATIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Matematika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.1.9 APLIKOVANÁ MATEMATIKA
ŠTUDIJNÉ PROGRAMY:
Ekonomická a finančná matematika
Manažérska matematika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.1.10 ŠTATISTIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Poistná matematika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.2.1 INFORMATIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Informatika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.2.9 APLIKOVANÁ INFORMATIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Aplikovaná informatika
(trvalo mi 8 sekund to vygooglit, aj ked to viem naspamat)
povdacia za ich predpoved skvelej karieru "nieco ako ucitela"
a nakoniec som si urcite isty, ze o FEI STU viem uplny kkt, hlavne ked som tam student tretieho rocnika Bc. na aplikovanej informatike s bakalarkou o ruby (to je pre ilustraciu, ze aj o IT viem kusok viac ako "velky kkt") a fajn platenou brigadou programatora,
@matwejo skus trocha porozmyšlať čo znamena maturita z fyziky a matiky,to je súvis s vysokou školou a dalej s povolaním,čiže som si domyslel že sa jedná o vysoké školy,čo ty domýšlavý asi moc niesu,googliť som si odbory na komenského negooglil,ale viem že tam sa všetky tie predmety na ktoré sa zamerajú učia najviac dopodrobna,čiže to môžu aj učiť a ďalšie významy nepoznám z tej školy ...ja som tiež z FEI a odbory hovoria za seba,čomu sa už človek úplne konkrétne bude venovať nemusí dopredu vedieť ..ja som tiež tretiak a čo s tým,potom nemáš dôvod absolútne rozprávať o tej škole tak ako,ja na našej škole vidím dosť vela možností,len nie každý ich využíva,celé to čo si písal vyzeralo tak ako by si ju chcel od toho odhovoriť,pričom si myslím že FEI je dosť super na Slovensku ..a tymto končím,maj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
chcelo by to trosku upresnit, lebo len tak napisat matika a fyzika to je dost siroky pojem
načo študovať alebo pracovať daj priestor iným
@vijja12
ty si tiez vcelku pan, lebo v @4 a @5 pise, ze povolania, nie studia na VS, rspkt aj v povodnej otazke to je ... ( pozorne citanie s porozumenim, )
... ale ano, je moznost, ze deva je cela zmatena a nevie sa ani poriadne vyjadrit co chce presne (a naformulovat otazku), tak to na FEIke moze semester presukat par chalanov na intraku a obzvlastnit na mladosti kruzkovice a dovidenia
@movehigher
a dievka, to ze mas maturitu z fyziky a matiky ziadneho zamestnavatela trapit nebude, potrebujes nejaku certifikaciu (co je napr. aj diplom z VS, alebo z roznych institucii) ... uz aku certifikaciu si zvolis je na tebe podla toho co si o nej precitas ...
okrem toho, skus tak porozmyslat ake realne aplikacie ma matematika a ake fyzika a (hadam) dojdes na konkretne povolania s pomocou googla ... clovek co sa nepostavi pred problem a nehlada riesenie za pouzitia mozgu je v praxi nanic
nad stu fei ani nerozmýšlaj ak nebudeš ochotná presedeť celý semester nad učením alebo zadaniami
preco je zle ist hned robit po strednej skole? pokial ten clovek vie spravit pridanu hodnotu, nech robi ... ide o to, ze sa pytala na povolania a nie VS ...
to ci je vysoka skola lepsi vyber nechcem teraz rozoberat, je to debata mimo temy ...
odbory na vysokych skolach si hadam kazdy clovek (a specialne clovek co sa bude snazit prejst technicku skolu) vie najst sam ... pokial nie, nema tam co hladat ...
mimoto veta "matfyz čo je Univerzita Komenského,obe sú v BA blízko pri sebe,ked pojdeš na Komenského myslím že budeš niečo ako učitel" - je jeden z mala dobrych skvostov (rozumej failov) co som cital v poslednej dobe tu ... urcite sa ti vsetci ludia co studuju na FMFI UK odbory -
ŠTUDIJNÝ ODBOR 4.1.1 FYZIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Fyzika
Obnoviteľné zdroje energie a environmentálna fyzika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.1.1 MATEMATIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Matematika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.1.9 APLIKOVANÁ MATEMATIKA
ŠTUDIJNÉ PROGRAMY:
Ekonomická a finančná matematika
Manažérska matematika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.1.10 ŠTATISTIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Poistná matematika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.2.1 INFORMATIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Informatika
ŠTUDIJNÝ ODBOR 9.2.9 APLIKOVANÁ INFORMATIKA
ŠTUDIJNÝ PROGRAM:
Aplikovaná informatika
(trvalo mi 8 sekund to vygooglit, aj ked to viem naspamat)
povdacia za ich predpoved skvelej karieru "nieco ako ucitela"
a nakoniec som si urcite isty, ze o FEI STU viem uplny kkt, hlavne ked som tam student tretieho rocnika Bc. na aplikovanej informatike s bakalarkou o ruby (to je pre ilustraciu, ze aj o IT viem kusok viac ako "velky kkt") a fajn platenou brigadou programatora,
nemam uz co dodat