prosim mozete mi poradit co mam urobit? o 2 tyzdne maturujem a dnes som zistila ze som upne tupa z matiky... lebo minuly rok som chodila na seminar vtedy mi vsetko islo a doma som sa to ani neucila a nikdy som s matikou nemala problem a pr
ak ešte platí, že sa monitory z roka na rok príliš nemenia, tak dva týždne stačia, stačí si ich zohnať tuším zo stránky ministerstva školstva, prerátať a ani nebudeš poriadne zošiť otvoriť. a hlavne, stačí predsa 33%, to sa spraví.
s písomnou maturitou vôbec nestresuj za prvé, je to pomerne ľahké, a za druhé, ti ju viac menej k ničomu netreba btw, ja som sa na ňu učil noc pred tým, takže ak vravíš, že si všetko vedela, za týždeň nemáš nemáš čo robiť len si proste prebehni všetky typy príkladov, a princíp riešenia
hm, pripravuj sa na život vysokoškolaka. Na fyziku som na prednasky nechodil, skripta som si kupil týždeň pred skuškou a dal som to . Takmer na kazdu skusku som sa ucil max 2-3 dni. Neverim, ze by si si za 2 tyzdne nezopakovala (podotýkam nezopakovala, nie naucila) par vzorových prikladov. Alebo kasli na to, zakladaj hlupe temy, možno sa ti na tych 33,3% podari odpisať.
ani mi nehovor, ja tiež maturujem z matiky písomnej, a je to JEDINÉ kritérium prijatie na výšku (ČVUT Informatika v Prahe - 70 percentil a UK MatFyz Informatika 75 percentil).
ostatné môžem zmaturovať aj na štvorky, to nikoho trápiť nebude. dnes som pozeral štatistiky na NÚCEM a získať ten percentil 70 zase nie je až také ľahké, hlavne keď som z SOŠ kde ani tie učky moc tú maturu nevedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mysli pozitívne! veľa šťastia.
Musíš sa dostať do cviku. Ak ti raz matika ide, tak ti pôjde celý život, lebo máš na ňu "nadanie" a logiku. Len to chce počítanie a počítanie
ak ešte platí, že sa monitory z roka na rok príliš nemenia, tak dva týždne stačia, stačí si ich zohnať tuším zo stránky ministerstva školstva, prerátať a ani nebudeš poriadne zošiť otvoriť. a hlavne, stačí predsa 33%, to sa spraví.
hm, pripravuj sa na život vysokoškolaka. Na fyziku som na prednasky nechodil, skripta som si kupil týždeň pred skuškou a dal som to . Takmer na kazdu skusku som sa ucil max 2-3 dni. Neverim, ze by si si za 2 tyzdne nezopakovala (podotýkam nezopakovala, nie naucila) par vzorových prikladov. Alebo kasli na to, zakladaj hlupe temy, možno sa ti na tych 33,3% podari odpisať.
ostatné môžem zmaturovať aj na štvorky, to nikoho trápiť nebude. dnes som pozeral štatistiky na NÚCEM a získať ten percentil 70 zase nie je až také ľahké, hlavne keď som z SOŠ kde ani tie učky moc tú maturu nevedia
no nič, pôjdem robiť..