Moja matka ma obvinuje z uzivania drog . Mam 17 rokov trva to uz tri roky na zaciatku to bolo znesitelne aj pochopitelne kedze kazdy rodic ma strach o svoje dieta no v poslednom case je to na nevydrzanie . Zakazuje mi chidit ku kamaratovi lebobprave on mo
@likjul hejže, ja som takisto nič nedostával...občas za niečo som dostal alebo som si našetril a bolo....
@olivamnam ja som tiež nepil nefajčil a s týmto som nemal problém, rodičia mi verili.....nemáš kamarátov feťákov alebo také niečo? lebo kvôli tomu sa možno bojí o teba
@olivamnam ako tu niekto spomenul, zober ju nech ide s tebou k lekárke na testy aj keď to je také že potom by ťa tam stále brala.....bojí sa o teba, ale keď ti neverí tak neviem ako na ňu.......
nič v zlom ale asi si urobila niečo čo jej dalo myslieť si, že tie drogy berieš
predsa kebyže nič podobné nerobíš nemá dôvod myslieť si to
v každom prípade skúste sa normálne porozprávať o tom, že žiadne drogy neberieš, nikdy si nebrala a podobne alebo jej skús ukázať, že si iná, buď menej agresívna, viac sa venuj rodine atd.
To nechapem.. ja som vreckove nemusel vôbec dostávať a chodil som aj na kupaliska kľudne aj na diskoteku som par krat bol aj som si kupil čo som chcel.. len to bolo asi tym že ja som od rodičov nepytal peniaze na každu chujovinu....
Nespravaj sa jak feťačka a nebude ťa za ňu považovať..
nech ti da peniaze alebo ide s tebou na drogove testy. ak bude test pozitivny zaplatis ho ty a nebudes od nej chciet peniaze, ak negativny bude ti davat peniaze. problem solved
@olivamnam v lekárni sa za pár šupov dajú kúpiť testy na thc, lsd, a ďalšie veci. normálne ju vezmi, že mami poď, ideme ich kúpiť, dva kusy od každého, na jeden nacikám teraz pred tebou, ďalší mi daj hocikedy random keď budeš chcieť a dávaj mi ich hoci aj pravidelne, je mi to jedno lebo nič neberiem.
ak nebude súhlasiť a(lebo) ani to nempomôže, tak asi len počkať do 18tky a odsťahovať sa pomôže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@olivamnam ja som tiež nepil nefajčil a s týmto som nemal problém, rodičia mi verili.....nemáš kamarátov feťákov alebo také niečo? lebo kvôli tomu sa možno bojí o teba
olivamnam-a ty si slapala zase co? kurva stara
vysaď kávu, čaj, tabak, najlepšie aj energeťáky a cukor
predsa kebyže nič podobné nerobíš nemá dôvod myslieť si to
v každom prípade skúste sa normálne porozprávať o tom, že žiadne drogy neberieš, nikdy si nebrala a podobne alebo jej skús ukázať, že si iná, buď menej agresívna, viac sa venuj rodine atd.
Nespravaj sa jak feťačka a nebude ťa za ňu považovať..
ak nebude súhlasiť a(lebo) ani to nempomôže, tak asi len počkať do 18tky a odsťahovať sa pomôže.